Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Arkadaşlar free server warmı ?? PVP kick ass - Cecil arena gibi[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg
MrColombo Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Cecil'in serveri uzun suredir kapalı. Acılmadı gitti. Ayrıca Bizim türkiyeden birisi pvp serveri acacak olursa cecil gibi baya tutacagina inaniyorum. Pvp scplerimi pelege verdim kisa zamanda duello tasi bitmish olur.[hline]E-mail : Yahoo Icq Uin : 162015742 €spiri : Taşıma su ile değirmen dömez. Çünkü Taşımasu bir Japon kızıdır.
nicotinee Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Valla bakalım ben acarım belki pvp icin :-p Net cafeyi acayim 2 mb i oraya alalım ozaman :-)[hline]Arqas Staff Arqas Uo Shard Açılmıştır E-Mail:[email protected] İcq:730402 *!Etrafa Deli Gözüyle ßakar*
Sum41 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 lem nico sen neysiz deliydin le euaheauh[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg
taz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 said: Sum41, 30 April 2003 20:01 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar free server warmı ?? PVP kick ass - Cecil arena gibi[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg adam dns hostu server ismi yaptı ya :) kick ass lol[hline]ICQ: 4435695
Sum41 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 muahauha ip sini de yazam dedim süper yaw Kick ass[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg
coaxem Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 www.myshard.com var pvp serveri cogu turk oyuncuların serbest acc alımı var ama bazen kapatıolar bi kac gun deneyin alırsınız[hline]TektoniK Owner ///TektoniK UO'da Yenilikler Dunyası http://www.tektonik.tk
Sum41 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 bilyom h ells tample benım arkadas orda GM[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg
redpaladin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 lol bende gmdim orada absurd bir server dandik oresi :D[hline]The Ørc Captain ][ u ]/[ß{€}RØ][[€ [[µmbërØne]][[µmbërØne icq:5621814 Diablo Rullz
Öne çıkan mesajlar