Sebastian71 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 buradan bu server üzerinden yapabilir miyim yoksa baglantım 64k cable yükseltmem mi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herdo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ya kardeşim senin gibiler yüzünden zaten bu hallere geldik ya ilk önce bişey öğrenilir allahım yarabbim millet yardım ediyor diyor ya tamam yardım edebilir bende yardım ederim paran boşuna gider sadece internet almak için internet alırsın konuşmuyayim dedim konuşacam bir kere kavga etmek istemiyorum para batıyorsa git fakirlere yatır senin kuracagın serverdan ne hayır gelir allahım ... kaç günlük sphere bilgin var veya runuo runuo nedir bilirmisin sphere da hiç bir scripts yazdın mı ????????? delirtme adamı boşuna para harcamak için harcama ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herdo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 adam diyor ay bu beni sardı şuna 400 $ vereyim... DEME DEDİRTMEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 fdcservers, hurricane electronic veya everyone servers'ten alabilirsin. fakat yurtiçi daha kaliteli olur, biraz araştır. süper yerler bulabilirsin.[signature][hline]Warning: fsockopen(): unable to connect to radyo.paticik.com:8000 in /home/web/cronjobs/radyoStats on line 9 faust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sebastian71 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 arkadasımsenin gibiler diyorsun ama asıl senin gibilerin annelerinin kulagı cok cınlar böyle agresif olma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herdo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ok olmam abicim zaten ancak annemin kulaklarını çınlatırlar nasıl olsa savunmasız birisine saldırmak çok kolaydır vede karşılık verecek kimse yoktur karşısında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DalamarUnl Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Amerikan veya Kanada dedicated serverlarını dene çok iyi sonuçlar alabilirsin.(Gerçi millet Amerikadan servermi alınıyor diyor, bende derdim ama lostagi i görünce fikrim değişti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 bence yurtdışı kesinlikle almayın, çok pişman kalırsınız.[signature][hline]Warning: fsockopen(): unable to connect to radyo.paticik.com:8000 in /home/web/cronjobs/radyoStats on line 9 faust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 lostage de bildiğim kadarıyla sürekli kopmalar yaşanıormuş siz ne olursa olsun yurt dışı bağlantı almayın türkiyenin yurt dışı çıkışları çok kötü olduğu için hem downlar çok olur hemde lag olur .[signature][hline]SlayerTR SlayerTr Admin ... Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sebastian71 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Beyler peki fiyatlar 300 milyon fln da ne kadar süre 1 yıl falan mı ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 1 ay[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 said: Sebastian71, 18 Temmuz 2004 17:04 tarihinde demiş ki: Yaw çok gaza geldim bu serveri açmalıyım :D YOK MU YAPAN KARDEŞİM YA :d ulan biri dolandırıcak şimdi bizi :D eheheheheh Gel bakayım sen şöyle ver bakayım 400$ ı :)[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sebastian71 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 eheheheh :D -abi al 400$ -tmm geç şu bilgisayara -tmm abi oturdum -aç login.cfg yi -açtım abi -yaz şunu 123.456.78 -gir -girdim abi -abi kimse yok burda -bekle bende giricem takılırız ikimiz :D eheheheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Benim msn'ye geL yardımcı oLucağım sana [email protected][signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 benim msn yee gelebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Bu böle olmaz kardeşim. Paticikte server açcam die die dolaşmıcaksın. Ben kurdum staff kadromu. 2 tane baba gibi scripter aldım. Yazdılar beraber kendileri scriptleri. Yazdırdım adam gibi connectorü. Speed inj vs engelleyen. Bu işler 2 dkkada olcak şeyler deil. Basacan parayı onlar sana server kurcak. Önce kendin çalışmalısın ki staff kadrondakiler çalışsın. Benim sponsor işi olsun bomba gibi gelcek yeni fikirlerle. PS:Acextar ve Angelina'ya teşekkür ederim [Bu mesaj Lzrn tarafından 20 Temmuz 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aidoness Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Heyyyt be! [Bu mesaj Aidoness tarafından 20 Temmuz 2004 23:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust2k Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 OHA! Arkadaş aşmış, bende NASA'dan scripter, FBI'dan ise developerlar aldım.[signature][hline]Dralnu, 19 Temmuz 2004 02:10 tarihinde demiş ki: özgüveninizi pipinize bağlarsanız daha çok ağlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Ben adam anlatmaya çalışıom sende hemen Nasadan bunu almış ondan şunu almış falan. Sen sanki çok iyisinde başkalarına laf atıosun. Adam işi öğrenmek istiosa öğreticeksin. Gereksiz forumu kirletmiceksin. Post kasmaya çalışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Cevap veremedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sebastian71 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Faust ne acayip bi adam ya bi gün koruyor beni diger gün küfür ediyor çift kişilikli bi herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azraeel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: Sebastian71, 18 Temmuz 2004 16:45 tarihinde demiş ki: Profesyonel bir server açıyorum ama tüm planlarım sphereturk.com sitesine baglamıstım 400$ werecektim ve serverı açacaktım ama o sistemi bitirmişler nasıl parasıyla açılacak bir yer biliyor musunuz. Ne kadarsa vericem server makinesi yapsınlar yeter. Clint fln işte neyse yada bu parayı baglantıma kullanıp bi server açabilirmiyim mesela clint i yapıp yayınlasam ama baglantıyı son seviye iyi yapsam olmaz mı yada yapan bi yer bilen yazsın plz Yılmadan ara mutlaka bir şekilde serverini açarsın ama sakın ola VampirHuma ve arklarından scp yada conn türü birşey almaya kalkma sonra bir sabah kalktığında bizim gibi serverdan Tavuk ve Daemon ları ayıklamak zorunda kalabilirsin :) Saygılar..[signature][hline]Only ALLAH can judge me..!FATAL WAR UO GAMING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Eet iplerden onların olduğu belliydi ama genede inkar ediyolarda. Olsun Azraeel aştık biz onları demi. Yeni conn güzel olmuş :) Tebrik böle devam kendi shardımı açsamda orda oyuncu olarak devam edicem çok zevk verio orda oynamak bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sebastian71 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 server nedir bende bakiim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar