Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Profesyonel Bir Server

Sebastian71

Öne çıkan mesajlar

ya kardeşim senin gibiler yüzünden zaten bu hallere geldik ya ilk önce bişey öğrenilir allahım yarabbim millet yardım ediyor diyor ya tamam yardım edebilir bende yardım ederim paran boşuna gider sadece internet almak için internet alırsın konuşmuyayim dedim konuşacam bir kere kavga etmek istemiyorum para batıyorsa git fakirlere yatır senin kuracagın serverdan ne hayır gelir allahım ... kaç günlük sphere bilgin var veya runuo runuo nedir bilirmisin sphere da hiç bir scripts yazdın mı ????????? delirtme adamı boşuna para harcamak için harcama ......
Sosyal ağlarda paylaş

lostage de bildiğim kadarıyla sürekli kopmalar yaşanıormuş siz ne olursa olsun yurt dışı bağlantı almayın türkiyenin yurt dışı çıkışları çok kötü olduğu için hem downlar çok olur hemde lag olur .[signature][hline]SlayerTR

SlayerTr Admin ...

Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu böle olmaz kardeşim. Paticikte server açcam die die dolaşmıcaksın. Ben kurdum staff kadromu. 2 tane baba gibi scripter aldım. Yazdılar beraber kendileri scriptleri. Yazdırdım adam gibi connectorü. Speed inj vs engelleyen. Bu işler 2 dkkada olcak şeyler deil. Basacan parayı onlar sana server kurcak. Önce kendin çalışmalısın ki staff kadrondakiler çalışsın. Benim sponsor işi olsun bomba gibi gelcek yeni fikirlerle.

PS:Acextar ve Angelina'ya teşekkür ederim

[Bu mesaj Lzrn tarafından 20 Temmuz 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sebastian71, 18 Temmuz 2004 16:45 tarihinde demiş ki:
Profesyonel bir server açıyorum ama tüm planlarım sphereturk.com sitesine baglamıstım 400$ werecektim ve serverı açacaktım ama o sistemi bitirmişler
nasıl parasıyla açılacak bir yer biliyor musunuz. Ne kadarsa vericem server makinesi yapsınlar yeter. Clint fln işte neyse yada bu parayı baglantıma kullanıp bi server açabilirmiyim mesela clint i yapıp yayınlasam ama baglantıyı son seviye iyi yapsam olmaz mı yada yapan bi yer bilen yazsın plz

Yılmadan ara mutlaka bir şekilde serverini açarsın ama sakın ola VampirHuma ve arklarından scp yada conn türü birşey almaya kalkma sonra bir sabah kalktığında bizim gibi serverdan Tavuk ve Daemon ları ayıklamak zorunda kalabilirsin :)
Saygılar..[signature][hline]Only ALLAH can judge me..!FATAL WAR UO GAMING
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...