lesstroud Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 üşüyorum reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Hiçbir zaman özgür olmayacaksın Seni kendin bile rahat bırakmayacak Bir şeylerin eksikliğini hissedeceksin Susuzluğunu gidermek için boğulacaksın Yokuşa doğru yol alırken yorulmayacaksın İnişlerde hep tökezleyerek bitti diyeceksin O zaman uyanıp boşa koştuğunun farkına varacaksın Dururken bitişe daha yakın olacaksın Unutma ki daha yol almadın daha başlangıçtasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 lesstroud said: üşüyorum reis. ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 üşüyorum reis lafını espri olarak algılayıp gülmene şaşırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 pisan said: Hiçbir zaman özgür olmayacaksın Seni kendin bile rahat bırakmayacak Bir şeylerin eksikliğini hissedeceksin Susuzluğunu gidermek için boğulacaksın Yokuşa doğru yol alırken yorulmayacaksın İnişlerde hep tökezleyerek bitti diyeceksin O zaman uyanıp boşa koştuğunun farkına varacaksın Dururken bitişe daha yakın olacaksın Unutma ki daha yol almadın daha başlangıçtasın. Giriş güzel fakat sonuç uymamıs mantıksız olmuş. Yokuş kısmı ve sonrası olmamış. Zihnin doyumsuz vahşişiğini vurgulamışın girişte. Sessizlik ile bitirsen güzel olacakmış. Aklın sessizliği, satori, nirvana, aydınlanma, tanrısala erişmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 keske baska bolumleride takip etsen sende gulerdin belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 delimanyakçapkın kendime gelen mesajların hepsini okuyorum gerekli ya da gereksiz fark etmişsindir herhalde cevap verişlerimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 buddha; şiirimde daha çok hırs ve isteklerden bahsediyorum. sonuna doğru realite ile karşı karşıya kalıyor ne yapmak istesen de busuna getiriyorum. bir nevi farkına varıyor durumunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Benim Zihinden kastımı anlamadın sanırım. Zaten hırs nefret öfke korku tüm bu tepkiler zihnin ürünleridir. Herneyse sonuç olmamış şiirdeki kahramının daha varacak çok farkındalığı var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Şiirlerin çok etkileyici insanı çok ayrı diyarlara götürüyor okurken teprik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 teprik eden arkadaşım bende seni tebrik ediyorum:) buddha; zihin kısmı anladım+kavradım . ama senin ifade ettiğin gibi bitirme güdüm zaten oluşmamıştı.benim amacım hayal ve gerçek karışlaştırması.hala anlamadığımı düşünüyorsan daha basit anlatma yollarına gidersen tartışabiliriz. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 bir de şu konuya değinmek istiyorum. noktalama işaretleri metni,şiiri çok değiştiyor,anlamlandırıyor. bu konuda iddialı olmadığım için noklama işaretleri koymaktan çekiniyorum. kendim okuduğumda akıcı geliyor. sanırım kendim yazdığım için vurguları doğru yapıyorum. umarım bu konuda gelişirimde şiirlerim daha anlamlı olurç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 pisan said: devokai ,peki senin ilgi alanın nedir? düz yazı mı? eski şiirlerimi paylaşmaya devam edeceğim ama eheu. aslında şuaralar bambaşka birşeyler yazma çabasındayız. inşallah bir sonuca ulaşırda paylaşırım:) Evet düz yazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 TAŞ OLSAM Beyoğlu’ndaki taşlar gibi sıralansam Doğru bir tarafım kalmasa Hatta taşlar olsam Tramvayın,rayının yükünü sırtlansam Bazen hafif sansam bazen ağır Ya da o kiremit rengi Taşların arasındaki çimento olsam Bir fahişenin Ayakkabısının topuğu batsa gözlerime Bakmayayım bir daha Hiç acımamıştım onlara. Markalı takunyalarınızla ezseniz beni Çiğneseniz yokluk içinde Kaybolmuş bedenimi Tempolu yürüyüşleriniz ileri geri Ezgi olsun kulaklarıma Kabalıkta buhran geçirenler Oturun Arkadaş olalım Kalmayayım bir başıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 beyoğlunda fahişe kaldı mı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 kalmadı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 dışarı aldılar diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Biz forum olarak böyleyiz.Değişemiyoruz,huyumuz kurusun napalım. pisan said: hım anladım hatamı.teşekkür ederim. anında cevap gelmesi ve okunması hoşmuş. yazdıklarımı paylaşmaktan zevk alıcağım bir forum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 maaşallah yakından takip ediyorsun =) benim bildiğim arka sokaklarda olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 pisan said: maaşallah yakından takip ediyorsun =) benim bildiğim arka sokaklarda olması lazım. Maşallah senin arka sokaktakiler bile gözünden kaçmamış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 yok yahu bir kere yanlışlıkla bi sokağa girdim. apartmanlardan taşıyordu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Yanlış sokakta harbiden yanlış sokakmış yalnız :D Olur öyle ben İstanbulda otogarın çevresinde 2 tur atayım dediğimde kayboluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Sırf bölümümde hareketlenme olsun diye troll manyağı olmuş bu konuya dokunmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 meraba pisan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 merhaba laorx. pekaziz ; yazdığım şiirlere aptalca yorumlar yapılırsa anca bu kadar muhabbet döner. bende seviyeyi yükseltmek istiyorum ama istediğim gibi insan pek bulamadım. 1-2 kişinin dışında.. sende yorum yap da hava değişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar