Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Knife -> He /fork -> She Ford -> He /Chevrolet -> Genderless Salt -> He /Pepper -> She Vanilla/Chocolate -> She Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Arkadaşlar hepinize çooook teşekkür ederim :) İnanılmaz katkı sağladınız bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulgar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 dasaaa said: ... nolduuu agaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 trolleyecektim.. sonra pişman oldum, gözlerim dolu dolu oldu. boğazımda düğümlendi kelimeler. ellerim titredi.. dedim lan önemlidir.. değiştiriverdim mesajı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 hayatımda duyduğum en saçma şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 QueenofSpades said: bizde yok mu? "İnsanoğlu? Bilimadamı?" :) oğulda yok,oğul döl=nesil demek esasen.oğlan yanlış kulanılıyor aslında.her iki cinsiyet içinde kullanılabilir bir kelime çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 dasaaa said: trolleyecektim.. sonra pişman oldum, gözlerim dolu dolu oldu. boğazımda düğümlendi kelimeler. ellerim titredi.. dedim lan önemlidir.. değiştiriverdim mesajı.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 demek ki tercumanlar boyle bos islerle ugrastiklari icin, turkiyede tercumeler duzgun olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 aquila said: demek ki tercumanlar boyle bos islerle ugrastiklari icin, turkiyede tercumeler duzgun olmuyo. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ne mutlu turküm diyene - how happy to say i am turk random bir sınır kapısındaki giriş yazısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 BANA HEPSİ DİŞİ GİBİ GELİYOR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 abazan alert! kaçın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 eh 10 sayfa dayandınız, trolleyin abi istediğiniz gibi şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 10 sayfayı okumaya üşendim ama bence ; Knife(she)/fork (he) Forde(he)/Chevrolet (she) Salt(he)/Pepper(she) Vanilla(he)/Chocolate (she) bence böle güzel oldu =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 QueenofSpades said: eh 10 sayfa dayandınız, trolleyin abi istediğiniz gibi şimdi :) yooook troll yok.. paşa paşa devam ediyoruz işte.. edit: paşa erkek, troll dişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ahahahahah (tu) troll bence de dişi, ama benim pembe troll oyuncağım vardı, etekli filan ondan öyle gelio herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 VARMI RESMİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 THARKAS said: VARMI RESMİ? mi ayrı evladım, mi ayrı! :) yok bi ara çeker koyarım, kırmızı gözlü bir şeydi korkuyordum kaldırdım allah bilir nereye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 sir said: judith butler-gender trouble kitabını öneriyorum "everyone"dan sonra "he" gelmesini anlamadım, örnekleyebilir misin? Tam da Butler demek için gelmiştim ki yazılmış. Gerçi kendisi en az Marx kadar kötü yazım tarzıyla çok kafa karıştırabiliyor gerek de kalmayabilir. Everyone-he konusuna gelince, o yanlış; yani gramer olarak neyi doğru diye öğretiyorlar bilmiyorum ama everyone should blabla their bikbik kullanılır İngilizce'nin ana dil olduğu yerlerde. QueenofSpades said: The manager should not insult his staff. Bu örnek de pek geçerli bir örnek değil çünkü o cümleyi kullanan bireyin hödüklüğüyle alakalı biraz. O dilin toplumdaki kabullenilmiş söylemleriyle alakalı birşey değil. Din konusuna gelince de, dinciler zaten seksist yani ne bekliyordunuz ki sdf. Bence tarihsel bir araştırmayla başla ilk önce sen, çünkü dildeki bu cinsiyet ayrımları veya özdeşleştirmeleri BAYA eskilere dayanıyor herşey gibi. Ben olsam devrimlerden sonra "bilim" in ön plana çıkmasıyla kadın-erkek binary sinin nasıl değişikliklere uğradığını açıklayarak anlatırım. Eskiden de örnekler vererek. Yani çok da eskiye gitmene gerek yok demek istediğim bir şirketin yöneticisinin sadece erkek olabileceğini öne süren cümleler bir 20 sene öncesinde kaldı^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar