Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öss sonuçlarının açıklanma tarihi?

Lixad

Öne çıkan mesajlar

bir de ekstradan giren 300 bin kişi var onlar ne olacak?[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 20 Temmuz 2004 00:05 tarihinde demiş ki:
inşallah düşer puanları iktisat ve işletmenin
işletme yazmak istiyorum çünkü inşallah tutar dediğin gibi

işletme okunması kolay iş imkanları az iktisata göre.. biraz araştırıp yap tercihlerini.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım..
kalh!ae
Sosyal ağlarda paylaş

işletme'nin alanı daha fazla benim bildiğim iktisata göre[signature][hline]
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sosyal ağlarda paylaş

Benim de derdim tercihlerle degilde tercih formuyla. Ya kardesim bi insan bu kadar mi sanssiz olur ki tercih formu adresine; o kadar gunesli ve guzel gun icerisinden, ortadaki tek firtinali ve yagmurlu gunde gelir?

Form elime gectiginde camasir makinesinden cikmis gibiydi, bir kagit parcasi maksimum ne kadar deforme olur sorusunun cevabi gibi bisey...
Ha birde soyle bir durum varki, bu postaci formu neresiyle tasidi? bu heriflerin cantasi yok mu? vs.

isin yoksa dilekce yaz, ziraat bankasina git, formun hazirlanmasini bekle, sonra tekrar git al. ohooooo

Eger ki tercihimi bu yuzden yapamazsam tum postacilari teker teker opucem. Sonrada kizilay meydanindaki ziraat bankasindan atliycam. budur.[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Sosyal ağlarda paylaş

ziraate ya da osym baskanligina basvuruyorsun sanirim da arcane sen gecen sene bildin bilirsin yuzdelik dilimler aciklaniyormuydu internnetten[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
theKingpin, 19 Temmuz 2004 23:40 tarihinde demiş ki:
sende paso horace smiley'ini kullanıyorsun adam kendi kullanmıyor bu kadar :-p

Ama çok güzel ba :horace:.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-coLdwind-, 20 Temmuz 2004 21:58 tarihinde demiş ki:
yarın sabah saat 10 da değil mi?

eft. saat 10da dananın kuyruğu kopuo.
bizimkiler şimdiden vik vik etmeye başladılar bile. böhü..[signature][hline]Mavi Kelebek
Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem...

utanıyorum ulan!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 20 Temmuz 2004 17:22 tarihinde demiş ki:
formu kaybettik diyelim nereden yenisini alıoruz ?

ziraat bankasina gidip ilgili hesap numarasina 3.5 milyon yatiriyorsun. Sonra dekontunu alip bir osym subesine gidiyorsun.Onlarda dekont u alip tc kimlik numarana gore yenisini cikartip veriyorlar.[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...