screamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Millet Microsoft Visual C++ serisinin hangi versiyonu Win 98 e uyumlu 2003 değil mesela ayrıca Delphi 7 ve 8 Win 98 e uyumlumu bileneniz varsa cevaplayabilir mi?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 benim bildiğim tüm Visual C++ serisi win98 destekler zaten nasıl desteklememek gibi bir şey mümkün olabilir ki ?[signature][hline]1...2...3... ee ya sonrası ? Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 2003 desteklemiyor de git Xp falan yükle diyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 sana tavsiyem Borland C++ kullanmandır..[signature][hline]love her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Borland C++ kullanıyorum ama eski versiounu o yüzden kara ekrana mahkum um bir de elimde Visual olarak Microsoft Visual C++ ile ilgili kaynak var ondan sordum zaten C kullancağıma Pascal kullanmayı tercih ediyorum daha basit geliyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 banada bir anlatsanız şu desteklememe olayını bende öğrensem :( :( :([signature][hline]1...2...3... ee ya sonrası ? Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 6.0 calısmıyor mu 2003te?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 vc++6 win98 de çalışıyor, vs.net i tam bilmiyorum, ama xp ye bile bi ton packler yüklediydi 98 de çalışçağını sanmam (belli de olmaz ms bu)[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Answer: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 nası calısmaz yaf, framework 98 destekledigine göre o da calısır muhakkak.. 6.0 xp ve 2000de calısıyor. hatta 2003de de calısıyor olması lazım cünkü yanlıs hatırlamıyorsam 2003 yüklü bir arkta vardı zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Win 98 de Microsoft Visual C++ . Net midir 2003 müdür ne haltsa win 98 de çalışmıyomuş hırbo sitesindede yazıyor kıl oldum[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 allah allah ben okuldaki dandik windows 95lerde bile çalışıyor diye hatırlıyorum visual c++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 vc6 yı alın, service packlerini yükleyin bir de platform sdk yı güncelleyin. gayet uzunca süre idare eder. son versiyonunda tek önemli şey ansi c++ a daha uyumlu olması. (vc6 da bazı farklılıklar, buglar var), .Net diyosan zaten salla onu çok yavaş. interoperability için Java çok daha köklü ve güzel bi çözüm. (tabi xp yükleyebiliyorsan son versiyonuna geç, en azından alışkanlık olur) [signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Answer: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! [Bu mesaj Rahan tarafından 21 Temmuz 2004 16:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Eywallah Rahan öğrenmek istediğim buydu elemanlara istedikleri programları yazıyorum kara ekran ı görünce ne lan bu diyorlar C++.net i edindim oda 98 e uyumlu değil şimdi gitcem vc6 yı alcam[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar