Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Dondurup öss'ye girme ve istediğin bi yeri kazanınca oraya kaydı alma fikrin güzel, ek olarak çalışma olayını şimdilik salla derim en azından okumaya olan ilgin sürerken bunu köreltme. Çünkü eline maaş geçmeye başlayınca iyice soğuyabilirsin okul hayatından, zaten tembel adamım diyosun okul+işi de birarada zor götürürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Şu dönem bende bursumu kaybettim yaklaşık 1 senedir aklımdan geçen şey bu öss işi ancak tekrardan aynı şeyleri yaşamak herşeyi başa sarmak cidden cesaret istiyen birşey. Bursunu kurtarma ihtimalin varsa eğer baştan alıcağına üniversite hayatını kaldığın yerden kurtarmaya çalışmalısın. Sistem falan da değişmişken riske etmeye değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 burslarınızı nasıl kaybettiniz yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 eregorn2 said: bence http://forum.paticik.com/thumbnails/2f6/a66/8e8/cc8/289/5a9/857/6f0/cf1/498/e8_450xNULL.gif şu olay iki kere iyi, üç kere iyi. veya yerinde iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 greewoch said: bilişim sistemleri mühendisliği 2. sınıfım. evi arayıp, anne, benim bursu dondurdular, okulu bırakıcam, yeniden öss demek üzereyim ki bir hafta kaldı bu olaya(okul-> kıbrıs-daü) Üni'ye giriş sınav sistemi değişmiş bişiler bişiler... Zaten ilk sene aldığım mat101, fizk101 falan mat2, fizk2 gibiydi; hepsi aklımda yani. Nisandaymış ilk sınav, 160 soru , öss'nin 1.bölüm soruları gibi; daha ne, np. Beni kaygılandıran derslerden ziyade, inanılmaz tembel bi insan oluşum. Bölümü kazandığımdan beri hemen hiç ders çalışmadım. 2 senedir wow-anime-diziler üçlüsüyle geçiyorum tüm vaktimi falan filan... Zaten 5 ay kalmış, kapanırım eve, günde 10 saat ineklerim gibi hayaller kuruyorum da; Ben daha önce hiç aynı gün içinde 3 saatden fazla ders çalışmadım ki...(c'ye giriş finalim hariç) Çözüm bulmaktan ziyade içimi dökmek istedim. Bilg. müh. olmak istemişimdir hep ama dota oynayarak hazırlandığım 2.öss hazırlık yılımda da olmayınca, bu bölüme yerleştim falan filan. böyleyken böyle işte, uzun oldu ama varsın olsun be... sevgiler, saygılar... ilk bolda alışman sebebiyle ikinci bolddanbaşka birşey geçmez eline nasıl yapabiliyorsunuz sabah akşam anime wow dota vs, üniversitede ders çalışmak da dahil birçok şey için yeterince vakit var zaten, sonra sıkıntıya giriyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bence kesinlikle tekrar girmelisin.. ben de tekrar giriyorum, (3. senem bu arada) ki sıra arkadaşım odtü inşaat müh. bırakıp tıp istiyorum diye tekrar giren birisi.. ben geçen sene tekrar gireceğimi hayatta düşünmemiştim, hatta ne olursa olsun bi daha girmem diyodum. taa ki öss sonucum, bi sene boyunca almadığım kadar düşük bi puan oluncaya kadar.. hayatım boyunca düzgün giden hiçbişey olmadı şimdiye kadar.. bu sene çalışıyo muyum? hayır.. aklıma hep "gene terslik çıkarsa" ihtimali geliyo.. ama geçen seneden daha kötü olma ihtimali yok sonuç olarak.. sınıfımda geçen sene össden 330un altında puan alan bi kişi bile yok benden başka, ankara üniv. eczacılık bırakan, hacettepe kimya müh. bırakan falan da var ayrıca.. danalar gibi çalışıyolar ve benim moralim daha çok bozuluyo/ daha fazla vicdan azabı çekiyorum çalışmadıkça.. deniyorum, bazen aklımda hiçbişey olmuyo, gayet rahat çalışabiliyorum ama çok nadir oluyo bu.. sınavlarda genel olarak köküne vuruyorum, sonuçlar iyi geliyo falan.. ama her zaman içimde hala gene terslik çıkacak hiçbişey olamayacağım falan diyorum..315 puan almıştım bu arada. yeni sistem hakkında biraz bilgilendireyim seni, benim moralim böyle biraz daha iyileşmişti.. okul puanı etkisi %21den %13e düştü (eğer okul puanın düşükse benim gibi baya iyi bişey bu), mühendislik istiyosan ki galiba istiyosun, biyoloji 2 kısmı %5 getiriyo fizik 2 kısmı %13 getiriyo, matematik geometri yüzdesi olarak baya yüksek onlar da, genel olarak yeni sistem çok iyi.. eğer karamsar bi insan değilsen bi daha girmelisin..feci şekilde çalışmalısın.. kesinlikle herşey sınava nasıl girmenle alakalı.. kendimi boş yere karbon döndürüyomuşum gibi hissediyorum ben orası ayrı, ama başka çarem de yok, bu iş ya olacak ya olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 bende özeli birakmış,ardından 2 senelik bilg prog. kazanıp,bitirmiş ,şimdide 2. sınıf bilg. müh okuyan biri olarak(yaş 25) derimki ; kesinlikle şu anki okuluna tutunmaya caliş,kendini motive edecek bişeyler bul,pc den en azından oyunlardan kendini uzak tutumaya çalış ki bu bile bence bir kaç ayını alır .Ardından öss için çok yogun tempoda çalışman lazım ve önünde az bi zaman var Ben ilk ünimi bıraktıgımda(1 sınıf sonunda bıraktım) yeniden öss ye girmiştim ve öss için yeterince motive edemedim kendimi,sonucta kafadan 4-5 sene kaybettim.Su an benden 4-5 yaş küçük elemanlarla aynı sınıftayım.Bende en az senin kadar pc-o zaman ultima oynardık- bagımlısıydım ve emin ol bundan kurtulmak sandıgın gibi kısa bir zamanda olmuyor. Yaşın kaç bilmiyorum ama dediklerini yapman(yeniden öss ye girip iyi bir bölüm kazanıp okumak vs) şu anki durumundan kat be kat zor.İş konusunu ise son seçenek olarak düşün,eger herşey kötü giderse ve içinde en ufak bir okuma istegi kalmassa o zaman düşünebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 greewoch said: Bilg. müh. olmak istemişimdir hep abi ben okuyorumda orası da zor. çalışmadan olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar