Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Internet olmadan Local servera nasıl girilir?

Bald_Mafia

Öne çıkan mesajlar

bu sorun sanırım pc dek ip lerde nkaynaklanıyor eğer makinanızda ethernet kartı varsa ve network yapıyorsanız.hub ın açık olması gerekiyor yani.format atıp ethernet kartını tanıtırsanız makinanız bir ip alıyor network ip si.daha sonra bir şekilde networkü kesip ethnet kartını makinadan çıkartıp ethernet driver ını da silince herşey normale dönüyor makina network ip sini bırakıp local ip yi alıyor ( 192.168.xxx.xxx bırakıp 127.0.0.1 veya localhost ) yani en azından öyle oldüğünü gördüm.

benim evde de aynı sorun var.network var bende eğer huba elektirik gelmiyorsa ip almıyor.127.0.0.1 yada 192.168.xxx.xxx olarak hiç bişey gözükmüyo. giremiyorum ama hub online iken 127.0.0.1 oluyor. sanırım sende de böyle bir sorun olabilir.

çözüm ethnet kartını sök format at etherneti network oluşturma seninde bir localip olacaktır :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

bence herşey ethernet kartı ile ilgili.bazen bende de oluyo o sorun internete bağlı değilken 55i yi açıp girebiliyorum (2.0.3 ile ) bazende giremiyorum.ama bunlar herzaman hubın online olup olmamsı zamanlarında karşılaşıyorum bu sorunla.herşey ip de bitiyor ethernet kartı makinayı öldürüyü :). ama epey lazım bi alet.dediğim gibi sen format at xp felan kur yada 2003 2000 felan.ama ethernet kartını tanıtma
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...