redhot Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 bu sorun sanırım pc dek ip lerde nkaynaklanıyor eğer makinanızda ethernet kartı varsa ve network yapıyorsanız.hub ın açık olması gerekiyor yani.format atıp ethernet kartını tanıtırsanız makinanız bir ip alıyor network ip si.daha sonra bir şekilde networkü kesip ethnet kartını makinadan çıkartıp ethernet driver ını da silince herşey normale dönüyor makina network ip sini bırakıp local ip yi alıyor ( 192.168.xxx.xxx bırakıp 127.0.0.1 veya localhost ) yani en azından öyle oldüğünü gördüm. benim evde de aynı sorun var.network var bende eğer huba elektirik gelmiyorsa ip almıyor.127.0.0.1 yada 192.168.xxx.xxx olarak hiç bişey gözükmüyo. giremiyorum ama hub online iken 127.0.0.1 oluyor. sanırım sende de böyle bir sorun olabilir. çözüm ethnet kartını sök format at etherneti network oluşturma seninde bir localip olacaktır :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bald_Mafia Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Eternet i sokem :D Niye diceksin Cunku Onboard bu yuzden sokulmuyor hub da yok su an elımde gercı eternet kapalı gozukuyor bir yerle baglantısı yok.[signature][hline]Arthur[Alderia] Guzelligi yasadıgınız yer asla unutulmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redhot Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 o zaman anlattığım sorun sende olan sorun değil. bide şunu dene full patch ? varmı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bald_Mafia Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Full Patch li yanlız zaten ınternete baglıyken gırıyor uo da sorun olsa oda gırmezdı :)[signature][hline]Arthur[Alderia] Guzelligi yasadıgınız yer asla unutulmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redhot Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 bence herşey ethernet kartı ile ilgili.bazen bende de oluyo o sorun internete bağlı değilken 55i yi açıp girebiliyorum (2.0.3 ile ) bazende giremiyorum.ama bunlar herzaman hubın online olup olmamsı zamanlarında karşılaşıyorum bu sorunla.herşey ip de bitiyor ethernet kartı makinayı öldürüyü :). ama epey lazım bi alet.dediğim gibi sen format at xp felan kur yada 2003 2000 felan.ama ethernet kartını tanıtma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bald_Mafia Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Deneyim bir :) Baska Cozum yolu varsa eger yazabılırsınız arkadas bu da olmıcak hıssındeyım ben yıne :D[signature][hline]Arthur[Alderia] Guzelligi yasadıgınız yer asla unutulmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar