Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Ailem gerçekten kötü çocuk yetiştiriyor, bunu kabullenmiştim zaten uzun zaman önce, ama bugün iyice koptum bu konuda...sizinle de paylaşmak istedim...ailemde, yani şu bildik anne baba kardeş üçlüsünde gerçekten sevdiğim hiç kimse yok...bu konuda bir şey söylenmez zaten bana kalmış bir şey ama asıl açıklayacağım şu;kardeşim benden tam 10 yaş küçük, yani 7 yaşında falan...onunla ilgilendiğim için -belki bi kaç kez olmuştur ama- bir kere olsun sarılmaz bana çocuk.öyle çıkarcı yetiştirilmiş ki çocuk, misal bi toybox alsam teşekkür ederim abicim der(di o bile artık olmuyo neredeyse, teşekkür ederim dio sadece) normal zamanlarda bana adımla hitap eder.bugün bi arkımı kaldığı yere bıraktım, beni eve davet ettiler.kardeşimle yaşıt bi kız çocuğu vardı betül diye...ilk başta hiç bişi konuşmadık,sonra kızla birazcık ilgilendim,babası benden ayırmak için eline falan vurdu, ağladı yazık kızcağız vs vs... ben seni çok seviyorum biliyor musun falan dedi..ve öyle sıkı sarıldı ki bana,ayağa kalktığımda düşmüyordu kız boynumdan=)sadece ilgilendim diye ya...inanırmısınız bir kere başıma gelmedi bu kardeşimde...kardeşim benden bilgisayarı açmamı ister,toybox almamı ister ancak..ve o evden çıktıktan sonra hissettim ilk kez kardeş sevgisini...çocuk direk beni sahiplendi abim diye ya...=( ne hissedeceğimi bilemiyorum resmen, ama oraya daha sonra da uğrayacağım kesin=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 arada 10 yas varsa kardesini etkileme imlkanin var dmektir . biraz daha vakit gecir cocukla . haftasonlari al gotur bir yerlere . 3-4 sene sonra annenle babandan daha cok vakit gecirme imkaninda olur kardesinle . yoksa kardes guzel birsey . kolay vazgecme diyecegim .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 haklısın da zaman geçiremem artık,bu sene öys ye çalısıcam kısmetse ankarayı kazanıcam..[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 benim hiç kardeşim olmadı valla. Bilemeyeceğim sonuçta kardeş duygusunu. Çocukları sevmem ben sonuçta fazla o yüzden aman kardeşim olsun da abilik yapayım, ya da kardeşim bana iyi davransın abi desin gibisindne bi derdim olmadı ama şimdi öyle yetişiyor çocuklar arkadamızdan berbat bir kuşak geliyor[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 benim kardeşim de öyleydi (ilk okuduğumda gerçekten Ömer diye düşündüm.) şimdi 13 yaşında ve biraz düzelmeye başladı. Ailenden kimseyi sevmen gerekmiyor. Gerçekten de öyle... Bana bak sırf sevdiğim için acı çekiyorum.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 aslına bakarsan hepsi kötü yetişmiyor ama şu bir gerçek ki çocuğun büyürken sokakta takılması aşırı etkiliyor onun gelişimini,yoksa antisosyal olup çıkıyor, evde kıç büyütüo paso![signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 şımartma had safhada.!!![signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 tamamen yetısme seklıne bnağlı bence :( benım kardesım benden 1 yaskucuk ama bana abı dio zatenben hep onu sevıom flan sen onla biras ilgilen çıkar dolaştır baslamadan çalışman ilgilen onada zaman ayır bence yeter oda duselır hem o da kucuk belkı ılerde duselır vs vs :) kalbını ferah tut[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 evet bu kesin bak,mesela bahsettiğim ailedeki anne ile konuşurken betülün önümde çılgınca bindiği scootera ancak istediğinden 2 yıl sonra alındığını söyledi ve çok hoşuma gitti...eğer çocuğa istediği şeyi hemen alırsan bi daha ister bi daha ister , geride kalansa çöpe mahkumdur...[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: Othranx, 20 Temmuz 2004 23:14 tarihinde demiş ki: evet bu kesin bak,mesela bahsettiğim ailedeki anne ile konuşurken betülün önümde çılgınca bindiği scootera ancak istediğinden 2 yıl sonra alındığını söyledi ve çok hoşuma gitti...eğer çocuğa istediği şeyi hemen alırsan bi daha ister bi daha ister , geride kalansa çöpe mahkumdur... şu scooter olayını ben çok yasadım ben ne ıstedıysem hep geç alındı en erken 4 ay sonra fln alındı :( ama ole ole malımın değerini orendim gerçekten her ıstedıgın hemen alınırsa bı faydası yok zarardan dan baska :) bende cocuguma sonra alıcam[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 resmen bişi gelişmio çocukta ya![signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ben kişisel bilgisayarım için 3 yıl bekledim. Çok da iyi oldu 99 da aldım halen kullanıyorum. sadece 3 kez formatladım.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 heh be hiç scooter istemedim hayatımda[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ben ufakken scooter diye bisi yoktu . simdiki cocuklar sansli canim .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: Nebuch, 20 Temmuz 2004 23:20 tarihinde demiş ki: ben kişisel bilgisayarım için 3 yıl bekledim. Çok da iyi oldu 99 da aldım halen kullanıyorum. sadece 3 kez formatladım. adsl veya kablo.net almak için 7. sınıftan beri bekliyorum. 7-8-hz-hz-9. ancak geldi adsl :) yani bende bekliyorum :P :horace:[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ben sevgilimi hala bekliyorum, kavuştuğumda herhalde ömür boyu beraber olcaz. Tabi o zamana kadar ölmezsem :horace:[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Ben en küçük kardeşim evdeki ve bizde gayet cıvık ve sevgi dolu ilişkiler vardır bu da anne babanın yetiştirme tarzına bakıyor bence. Ama evdeki samimi ortamın birinin şımartılmasıyla alakası olduğunu hiç sanmıyorum..[signature][hline]'Hepimiz her zaman bir başkasının Şeytan'ıyız.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 kardeşim yok ama olmasını isterdim hep[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 benimde aile sevgim yok ama kardeş başka onu yaptığım ve yapacağım tüm hataları durdurması hatta düzeltmesi için yettiştiriyorum 16 yaş fark var aramızda ama o benim iyi bidiğim yolda yetişecek yani benim tam zıttım olacak aileyi fırlatın bir kenara herhangi bişiy hissetmiom[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodGod Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 3 Yaş küçük kardeşim var Zihinsel Engelli büyük olasılık ileride ben sorumlu olucağım ondan ve benden 15 yaş küçük kardeşim var o da ileride benim sorumluluğumda olucak ikisinde çok seviyorum tabi daha hani tam olarak abi kardeş ilişkisi yaşamiş değilim çünkü zihinsel engelli kardeşim konuşamiyor yani fiziksel olarak bir sorunu yok ama zihinsel olarak gerçekten çok geride yaşi itibariyle ama en küçüğün oyle birşeyi yok çok iyi anlaşiyoruz bilgisayarin başindayken geliyo kucağima oturuyo izliyo fln :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar