b1vRiP Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Evet daha önceden de size bahsetmiştim bir FRP sitesi açacağımızdan.Size sitemiz ve ideallerimiz hakkında bir kaç bilgi vereceğim. Sitemiz aylık bir sanal dergi olacaktır.Sitemizde yeni başlayanlar ve önceden başlamış olanlar için bir çok bulabileceksiniz.Bir çok yeni class,spell,feat,skill yavaş yavai,ay ay sitemizde yayınlanacaktır.Gündemi de yakından takip edecek bir site olacak.Size yeni olayları anında ulaştıracağız.Ve bunun gibi bir çok şey... Ben sitenin tasarımını neredeyse bitirdim.Benim bildiğim dünyaları sitede tanıttım.Elimden geldiğince yaptım.Ama hepsini tek başıma yapamam.Eğer bu site'de staff olmak isterseniz benimle icq'dan veya özelden konuşun icq:177623958
b1vRiP Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 neden kimse bilgilerini paylaşmak için böyle bir şeye katılmıyor veya katılmak istemiyor.eğer hepimiz bilgilerimizi birlştirirsek ortaya çıkacak şeyi düşünün bi.... ve unutmayın "Bilgi paylaştıkça büyür"
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Dogru Sonucta Turkiyedeki Frp kulturu ortada... Benim bu konularda yeterli bilgim var zaten yetersiz oldugum yerlerdede yeterli olabilecegim COK buyuk bir arsivim var icq:172647004 insanlari cekmek istiyorsan onlara bi sey gostermelisin sinirsiz baglantim var mesajini beklerim... Take care....[hline]A little less conversation a little more action please
Mortiss Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 up! bu projenin gerçekleşmesini ümid ediyorum..
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 valla ben,dragonutopia ve norak başladık yazıları çevirmeye ve yazmaya ben phb'den chapter çevirmeye başladım. not:eğer hala yazı yazmak isteyen olursa bana ulaşsın
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Bilhakis bastan baslandıgı ıcın ırklar ı goz onune aliyoruz...bu sırada amma cok cuce cesıdı varmıs yav ..:)[hline]A little less conversation a little more action please
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 norak artık bizimle birlikte yazamayacakmış yine de kendisine çok teşekkür ederim
Öne çıkan mesajlar