Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FRP Sitesi:Darkplains

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet daha önceden de size bahsetmiştim bir FRP sitesi açacağımızdan.Size sitemiz ve ideallerimiz hakkında bir kaç bilgi vereceğim.

Sitemiz aylık bir sanal dergi olacaktır.Sitemizde yeni başlayanlar ve önceden başlamış olanlar için bir çok bulabileceksiniz.Bir çok yeni class,spell,feat,skill yavaş yavai,ay ay sitemizde yayınlanacaktır.Gündemi de yakından takip edecek bir site olacak.Size yeni olayları anında ulaştıracağız.Ve bunun gibi bir çok şey...
Ben sitenin tasarımını neredeyse bitirdim.Benim bildiğim dünyaları sitede tanıttım.Elimden geldiğince yaptım.Ama hepsini tek başıma yapamam.Eğer bu site'de staff olmak isterseniz benimle icq'dan veya özelden konuşun
Mesaj tarihi:
neden kimse bilgilerini paylaşmak için böyle bir şeye katılmıyor veya katılmak istemiyor.eğer hepimiz bilgilerimizi birlştirirsek ortaya çıkacak şeyi düşünün bi....

ve unutmayın "Bilgi paylaştıkça büyür"
Mesaj tarihi:
Dogru
Sonucta Turkiyedeki Frp kulturu ortada...
Benim bu konularda yeterli bilgim var zaten yetersiz oldugum yerlerdede yeterli olabilecegim COK buyuk bir arsivim var icq:172647004
insanlari cekmek istiyorsan onlara bi sey gostermelisin sinirsiz baglantim var mesajini beklerim...

Take care....[hline]A little less conversation a little more action please
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
valla ben,dragonutopia ve norak başladık yazıları çevirmeye ve yazmaya
ben phb'den chapter çevirmeye başladım.

not:eğer hala yazı yazmak isteyen olursa bana ulaşsın
  • Yeni Oluştur...