Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pegasus koltuk parası alıyormuş Sunexpress alıyor mu?

DoruK

Öne çıkan mesajlar

thyde adam gibi fiyatlara bilet bulamadığım için hayatımda ilk kez pegasus kullanayım dedim ama bunlar da koltuk parası alıyormuş saçmalık. madem ucuz dolmuş uçağa binicez en ucuzuna binelim.

Sunexpress de koltuk parası alıyor mu yoksa 39 lira mı direkt biletin fiyatı?
Sosyal ağlarda paylaş

Todesengel said:

Hee koltuk parası mı?

Abi sen istediğin koltuğu seçersen 10TL veriyorsun galiba. İşte En ön, acil çıkış falan. Onlar geniş oluyor. Almazsan sana random koltuk veriyorlar.

Yalnız check-in için ekstra para almak efsaneymiş. THY'de Atlasjet'te falan kendim boşlardan koltuğumu seçip biniyorum ekstra para da vermiyorum. Sevmiyorum bu havayolu şirketlerini ya
Sosyal ağlarda paylaş

İzmir-İstanbul 60'a da var da o en düşük şansın. Boşken öyle oluyo. Uçk kalabalıklaştıkça ya da daha işlek saatteyse fiyat da artıyor. Ama zaten THY'nin verdiği hizmeti ve güveni kıyaslamam bile diğerleriyle. Fiyat farkı olması çok normal. Sadece her şeye ekstra istemeleri saçma geliyo bana diğerlerinin.
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden oyle degildi. hatta kumru icecek cikolata vs gibi bi paket dahi veriyolardı belese. cay vs bedavaydı yanlıs hatırlamıyosam. simdi sanirim suya bile para istemeye basladılar.

fakat zaman zaman kampanyalarla 9.90 a ucak bileti satiyolarsa adamlar, bisi diyemiyo insan thy nin abartı fiyatları soz konusu olunca.
Sosyal ağlarda paylaş

thy avrupanın en pahalı havayollarından biri. thy ile fiyat karsılastırıp su ile mi ucuyo birseylerden kısmıslardır demek sacma.

kısılan seyler belli, pilot tecrubesi, luks, ucak dısı hizmet vs. ama sonucta belli standartlar olmadan havayolu sirketi acamazsın.

avrupa ici ucan gayet ucuza giden ve senelerdir is yapan firmalar var. turkiyede de yavas yavas fiyatlar iner umarım.

aslına bakarsanız benim cocuklugumda bu kadar pahalı degilmis zaten, sanirim. o yuzden diyorum fiyat konusunda thy karsılastırmak icin iyi degil diye. onlar da dusurmeye baslar yakında, gerci zaten azaltmaya basladılar sanirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...