DoruK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 thyde adam gibi fiyatlara bilet bulamadığım için hayatımda ilk kez pegasus kullanayım dedim ama bunlar da koltuk parası alıyormuş saçmalık. madem ucuz dolmuş uçağa binicez en ucuzuna binelim. Sunexpress de koltuk parası alıyor mu yoksa 39 lira mı direkt biletin fiyatı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 anaa fail olmuşum lan zorunlu değilmiş koltuk satın almak. oha ulan bunlar da milleti nasıl kerizleriz diye pusuya yatmış resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Hepsi koltuk doldukça fiyatlarını yükseltiyor zaten. Sen yanlış biliyorsun büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 abi sitelerinden alıyomuş gibi yap son fiyatı görüyosun işte vergi dahil vs. ona göre karşılaştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Hee koltuk parası mı? Abi sen istediğin koltuğu seçersen 10TL veriyorsun galiba. İşte En ön, acil çıkış falan. Onlar geniş oluyor. Almazsan sana random koltuk veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 doruk fiyatlardan sonra beni de haberdar etsen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Todesengel said: Hee koltuk parası mı? Abi sen istediğin koltuğu seçersen 10TL veriyorsun galiba. İşte En ön, acil çıkış falan. Onlar geniş oluyor. Almazsan sana random koltuk veriyorlar. Yalnız check-in için ekstra para almak efsaneymiş. THY'de Atlasjet'te falan kendim boşlardan koltuğumu seçip biniyorum ekstra para da vermiyorum. Sevmiyorum bu havayolu şirketlerini ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Yakında ayakta yolcu da alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Abi adamlar ne yapsın. Rakip olmak için uğraşıyorlar. THY ile yarışmak için. Hayvan gibi ucuz bilet satıyorlar. Açığı kapatmak için yok check-in istediğiniz koltuk 10TL yok kola 5TL kahve 3TL su 1TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 İşte onlar yüzünden zaten THY'ye parası yetenler THY'yi tercih ediyor genelde. Saçmasapan ıvır zıvırla uğraşmamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 abi yurtiçi 1 saat için ayakta da giderim açıkçası np. seçmeyiver koltuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 THY her türlü avantajlı. Kalite var adamlarda. Koltuklar rahat. Hizmet bedava. Su desen geliyor. Salata desen veriyor. Öyle pegasus gibi yok salata 10 lira yok su 1 lira değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 hele o yolculuk sırasında tıkınan veya sürekli bişeyler içenleri anlamıyorum. 1 saat lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Bana da çok fark etmez de şirketin yolcusuna karşı uyguladığı politika önemlidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 thy kaç para mesela izmir istanbul filan bakmaya üşendim. tek bilet 100 filansa kalsın. adamlar 40-45'e veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 İzmir-İstanbul 60'a da var da o en düşük şansın. Boşken öyle oluyo. Uçk kalabalıklaştıkça ya da daha işlek saatteyse fiyat da artıyor. Ama zaten THY'nin verdiği hizmeti ve güveni kıyaslamam bile diğerleriyle. Fiyat farkı olması çok normal. Sadece her şeye ekstra istemeleri saçma geliyo bana diğerlerinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 eskiden oyle degildi. hatta kumru icecek cikolata vs gibi bi paket dahi veriyolardı belese. cay vs bedavaydı yanlıs hatırlamıyosam. simdi sanirim suya bile para istemeye basladılar. fakat zaman zaman kampanyalarla 9.90 a ucak bileti satiyolarsa adamlar, bisi diyemiyo insan thy nin abartı fiyatları soz konusu olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Abi ben de tam tersi bu uçak suyla mı uçuyo diyorum ve güvenemiyorm o kadar ucuza satınca illa bi yerden kesmişlerdir diyorum. Ha bu düşüncem saçma, ama türkiyede öyle saçmalıklar dönüyo ki insan paranoyak oluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 pegasus düşmedi daha ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 thy avrupanın en pahalı havayollarından biri. thy ile fiyat karsılastırıp su ile mi ucuyo birseylerden kısmıslardır demek sacma. kısılan seyler belli, pilot tecrubesi, luks, ucak dısı hizmet vs. ama sonucta belli standartlar olmadan havayolu sirketi acamazsın. avrupa ici ucan gayet ucuza giden ve senelerdir is yapan firmalar var. turkiyede de yavas yavas fiyatlar iner umarım. aslına bakarsanız benim cocuklugumda bu kadar pahalı degilmis zaten, sanirim. o yuzden diyorum fiyat konusunda thy karsılastırmak icin iyi degil diye. onlar da dusurmeye baslar yakında, gerci zaten azaltmaya basladılar sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Evet THY de mecburen ucuzlatıyo yani bilet fiyatlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 barnacle said: abi yurtiçi 1 saat için ayakta da giderim açıkçası np. seçmeyiver koltuk. zaten istanbul içi ulaşımda gayet gidiosun 1 saat bende giderim valla ayakta :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar