Sylian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 http://www.verbatim.jp/senshuken Flash'la bunu nasıl yapabilmişler bilmiyorum ama işte belleklerden kendi yaratığınızı yaratıp başkalarının yaratıklarıyla kapıştırabiliyorsunuz çok ilginç olmuş http://www.verbatim.jp/senshuken/?id=782542 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 maşallah ne gereksiz adamlar bu japonlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 uyuz oldum hem random yapmışlar hem de çok hızlı geçiyor. bir de bildiğin spore lan bu heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 çogzel ben çok sevdim(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ama kavga olayı zevkliymiş bak fena üzüyorum bu da benim kara oğlan http://i45.tinypic.com/v6rnde.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Olm şov yapıyorum: 9 Win - 0 Lose:D Edik: öyle bi yaratık yapmışım ki resmen direkt flawless victory ile alıyorum maçları:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 hangi tuslar çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 random ya kapışmalar değil mi? ben yine arada bir mousela tıklıyorum bi etkisi vardır diye sdf. az önce bi perfect çekmişim birine aboow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bi tek aşağıdaki üç şeye tıklayabiliyorsunuz işte onlarda da parça fırlatıyor, can dolduruyor bir de elini büyütüp tokatlıyor adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ümügünü sıktım sylian PIC adlı robotumla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 kaldırdım challenge olmasın deyu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 az daha kasmam lazım senin gigabytınfazla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 baya zorladın ha ama heralde full random cunku statlara bakarsak senin robotun her türlü ezmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 senle mi oynadık? ben random gidiyorum öle:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 challange attım ben sana direk. onları gormuo musun acaba. denesene mesela http://www.verbatim.jp/senshuken/?id=812047 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 yok statlar yine baya etkiliyor. mesela yumruk sallamayı ıskalayabiliyor falan da statlara göre. neyse ben calimeroyu dövemeyince baydım çıktım ehah. adam belleği neyle doldurduysa artık 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 haha azını kırdım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 demekki sen bana dalınca benimkini bilgisayar oynuo. haksızlık! neyse pekmezini akıttım gene :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 evet öyle olmalı çünkü benim 3 lose vardı, yemek yedim geldim 5 olmuş :/ Edik: olm challenge lamayın lan 6 lose oldu:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 benim robotun aleti var yanlız simdi farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ahaha calimero iyi kapıştık :) 2mizinde gıdım kaldı kırdı beynimi :) http://www.verbatim.jp/senshuken/?id=811563 mac videolarını yollıyabiliyormuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 senin profilden izleyebiliyoruz. bu arada calimero 200 gb verdin abi ben seni gene dövücem kusura bakmazsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 delikanlıysan karşıma çık bilae:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 olsa keşke sende beni döv bende ii veririm heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ahah cok zevkliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar