BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 war mi kablocu baska ya delirtiyor alman serverlari bi nebze cekilir ama avrupa resmen intaara surukluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Bende sorun yok şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 nerde oturuyosun? bide lagdan ote spike ya yane hona basladigimcan beri war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bone tamam kotu oyununun sebebi lag:) topic acmana gerek yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 İzmir / Bornova'da oturuyorum, baktım server liste ortalama 75 - 80 ping var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 izmir - kablonet /no problemo ankara - kablonet /no problemo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 tharkas ac ba abicim oyunnarima euhauhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Da video izlenmiyor Youtube'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bone bi ara kabloneti abi senin portu sacmasalak bi yere vermis olabilirler surekli kopma falanda yasiyo musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 abi aradim gecen gun kopma problemi yok spike yasiyorum bole bazen sansa sifir problem yasiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ha bu arada hon dışında, net gidip geliyo, bazen bazı siteler gidiyo falan. bazen de 28k ile bağlanıyor gibi hız veriyor. bunlar önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ya anamadim ben downloadda sifir sorun war 400le cekiyorum ama hon basladigindan beri oynayamiyorum ayni sekilde arada sitelerde cilmiyoda cok cok seyrek o onemli diel yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 İstanbul / Avcılar kablonet sorun yok. Bazen hız düşüyo gibi hissediyorum ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 router ismarladim yeni wireless kac zamandir istiyodum zaten guzel bisi aldim bakalim oda cozmesse bi care aricaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 UYDUNET KULLANMAYIN! Hayatımın en büyük hatası uydunete geçmek oldu, 240 Tl modem parası ödedim problemli internetleri için gerçekten haram olsun veridğim paralar. Bakırköydeyim bende bir gün kazı yaptılar o günden beri düzelmedi kimleri aramadım genel müdürlüğü bile aradım, sizi mahkemeye vericem dedim yok adamların umrunda değil hizmet sonrası kalite sıfır, bir sorunmu var kontrole gidiyolar kablo frekansını kontrol ediyolar bu kadar düzeldi düzelmedi geçmiş olsun içinde gezdir diyolar. Hon'da denediğim oyunların %70'ine hala giremiyorum oyunlarda lag yaşıyorum yapmadığım şey kalmadı, Ultima Online'da bile kasıyor en az 50 kere telefon açtım tamam anladım sorununuzu diyolar gene aynı bu insanlar dolandırıcı başka hiçbirşey değil arkadaşlar sorun yaşamayanlar ise sadece şanslı o kadar söyliyim şanslılar. Kasmadığı ve girebildiğim günlerde benim şanslı günüm kazanma günüm oluyor ama o günlerde çok çok az nedendir niyedir hiç bilmiyorum ama bu sağlayıcıya lanet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 routerimi deistirdim ne lag kaldi ne bisi cillop gibi oldu eski routerimdaymis sorun misler gibi oynuyorum enfes bisi kablonet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 üyelikte verdikleri modem çok uyduruk evet, ayrıca lord_argosa katılmadan edemiyorum, kablonet kullanıyorum ben de, tavsiye etmiyorum, 2 yıl bağladı bi de hibinolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Bonepart router nasıl değiştirdin bende deneyebilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Bi tur versene router'ı Bonepart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Modemimin markası NETMASTER CBW 550 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar