mausmust Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 feodor naaptin hoca, şu an ne oynuyorsun? Seninle aynı durumdayım malesef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Hon oynayin, safi pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Battle of Immortals'ı denememişsin ... sakın deneme ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 HoN mmo oluyo mu tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 hyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feodor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 mausmust said: feodor naaptin hoca, şu an ne oynuyorsun? Seninle aynı durumdayım malesef... Valla hocam hiçbir şey oynamıyorum. Çünkü bulamadım. İş güç de fena vakit alıyor zaten. O keyifli vakitlerin mazide kaldığına inandırdım kendimi. @capul BoI'yi denedim fakat iş güç sebebinden istikrarlı olmadı, hala PC'de var. Sadece grind üzerine kurulu bir oyun gibi duruyor, lvl almak kolay diyorlar o sebeple şöyle hard def bir champ. yapıp arada farm v.s. can sıkıntısı atmaya girebilirim belki. Ama Siege v.s. gelmezse pek sürmez o da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Oynamadığı oyunlara mok atan arkadaşların akıllarından şüphe etmek lazım. Araya sıkıştırmak istedim :P. Attıkları mokları görmezden gelerek bir kaç video izle sen. Belki hoşuna gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Anarchy Online deneyin , oyunun genel yapısında istediğiniz herşey var . Fakat... Oyun çıkalı takdir edersiniz ki bir hayli zaman geçti , artık yavaş yavaş miladını dolduruyor. Hatta funcomun çıkardığı AOC'nın bile miladını doldurduğunu söylemek yanlış olmaz :D Yine de AO çok keyiflidir denemeye değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Besmele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 arkadaşlar geçen wold of warraft diye bir oyun gördüm, şahaneydi. gerçekten tavsiye ediyorum oynamak isteyeceksiniz genç adamlar ;) benim de sizin yaşınızda bi oğlum var bıdı bıdı geziyo böyle oyun arıyo sürekli, kerata yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 fesuphanallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ahahahah baran :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar