feodor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Merhaba arkadaşlar, Aşağıda listelediğim online oyunları oynadım, denedim. Aklıma gelmeyen ve yazamadığım olmuştur belki. Şu sıra, PvP / Arena / GvG / Siege v.s. için uzun süreli oynayabileceğim bir oyun arıyorum ama bulamıyorum. 3D, çok berbat grafikleri olmayan ve kesinlikle bot/hilesiz ve Cash Shop itemlerinin karakterlerde abartı dengesizliğe yol açmayan bir oyun arıyorum. Önerileriniz olursa memnun olurum. (Biliyorum, F2P olarak tüm bu istekler biraz zor...ama GuildWars 2'ye de daha çok var sanırım :)) Oynananlar & Denenenler: - Ragnarok - Knight Online - Silkroad - Runes of Magic - Rappelz - Dragon Oath - Asda Story - 4Story - Requiem - Cabal Online - Red Stone - Shaiya - Runescape - Dekaron - S.U.N Online İçlerinde en zevk aldığım Ragnarok idi ama popüleritesini ve kullanıcı yoğunluğunu yitirdi. En son olarak da Rappelz'i yoğun bir şekilde oynamıştım lakin PvP olayı yetersiz geldiği ve de kullanıcı sayısında önemli azalma, Siege saatlerinin TR'de çok geç olduğu için bıraktım. Allods Online Open Beta beklediğim tek oyun ama.. onun da CB'si bitecek gibi gözükmüyor. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 guild wars. item %1 onemı var veya yok 1 kere alınca cd keyı hayatının sonuna kadar kullanabılıyorsun max 25 saniye senaryo bekleme suresı var dırek min 4v pvp ye katılıyorsun 8 tanemı ne belkı fazladır hatırlamıyorum karakter secenegı var var dual yapabılıyorsun 2 karakterı her karakter ıcınde 200 tane flaan skıll var takıl konbınasyon ısteedıgın gıbı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Tabii guild wars için artık çok geç, bir yıla 2. çıkacak oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bu freelerin hiç biri oynanmaz hepsi leş, hepsinde parayla alınan veya dolaylı olarak elde edilen itemla/xp'le vs kral olunuyor. gw iyiydi, hiç olmazsa kutuya para verildiği için ve parayla alışveriş olmadığı için leş oyuncu sayısı azdı ve parayı veren düdüğü çalar olayı olmuyordu. gw2 çıkınca dönecem ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 DND Online'ın freesini dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 said: PvP / Arena / GvG / Siege v.s. için uzun süreli oynayabileceğim bir oyun arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feodor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Fikir belirtenlere öncelikle teşekkür ederim. Çok önemli değil lakin listeye eklemeyi unuttuğum: Atlantica Online ve Grand Fantasia da vardı. (En azından bu arayışta bu oyunlar da bana zevk vermemişti diye başkalarına ref. olabilir.) Şöyle Territory / Castle Wars 'larda PK'nın keyfine varmak istiyorum en legalinden. :) Ama dediğiniz gibi F2P'lerde bu tip oyun yakalamak zor. Rappelz aslında bu yönden çok iyi idi. Cash Shop itemlerine, oyunda elde edilen para ile sahip olmak kolaydı. Oyunda çabuk zengin olmak isteyen Amerikan veletleri sürekli CS item satıyordu Auction'da veya Dükkanında. Ama siege yönü yetersizdi işte. İşin doğrusu en baba kale savaşı keyfini Ragnarok 'da almıştım bir kaç yıl önce. Haftada iki gün War of Emperium savaşları... çok eğlenceli idi. Bu da insana oyunda kasmaya bir amaç sunabiliyordu. Çeşitli karakter sınıfları, sürekli aktif PvP arenalar v.s. iyiydi oldukça. Dün bazı Allods videolarını daha izledim, OB'nin uzamasından soğumuştum ama oyunu geri bekler oldum. DDO biliyorsunuz sonradan F2P olan bir oyun ve de bazı içeriğe ulaşmak için gereksiz bir çaba gerektiriyormuş. Ayrıca belirttiğim siege v.s. olayı yok diye biliyorum. Dün Shaiya'nın Goddess etc. war'larını inceledim, fenaya benzemiyormuş lakin onda da çok geç kaldık. Oyun aldı başını gitti, biz başlarız; şirket oyunu kapar kesin. :) Ve de normal / hard / ultimate mod gibi gereksiz bir uygulaması var. Ne diyelim.. aramaya devam ya da GW2 'yi beklemeye devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 UO oynadıysan ve sw evrenini seviyorsan SWGemu ya gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Evet aslında swg iyi bir çözüm olabilir, siege yok ama onun verdiği zevki craft a dalarak unutursun belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feodor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 MMO konusunda o kadar atttık tuttuk ama maalesef şu UO'yu hiç denemedim, bilmiyorum. Tavsiye için teşekkürler lakin 3D'nin tadını aldık bi' kere ve kesinlikle siege wars hırsıyla kasabilirim sadece, yaş kemale eriyor yavaştan. :) (27) 4Story'de territory wars mevcut ama yoğunluk ne durumda bilmiyorum. Bilgisi, oynamışlığı olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 4story yazdiklarinin hepsinden daha kotu bence.. yukarida soz edildigi gibi kesinlikle swgemu seni tatmin edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 şu kadar rezil oyuna vakit harcayıp , OYUNA PARA VERMEM KANKAAAA mantığında kurtulamamak ; istediğin şeyleri nispeten daha iyi şekilde yaşayamamak.. hakaten priceless bu olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 4story de nick neydi ? beenki majesty idi.. 35 gibi bi levelde bıraktım.. millet parayla item alıp coşunca..ilk açıldığı dönem oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 feodor said: MMO konusunda o kadar atttık tuttuk ama maalesef şu UO'yu hiç denemedim, bilmiyorum. Tavsiye için teşekkürler lakin 3D'nin tadını aldık bi' kere ve kesinlikle siege wars hırsıyla kasabilirim sadece, yaş kemale eriyor yavaştan. :) (27) 4Story'de territory wars mevcut ama yoğunluk ne durumda bilmiyorum. Bilgisi, oynamışlığı olan var mı? o zaman secondage e geliyosun bizimle. www.secondage.gen.tr cuma secondage açılınca ben de swgye az girer olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bence warhammer ı sevebilirsin.bedava değil ama tam istediğin gibi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feodor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Cartoon tarzı da olsa PvP'si hoş duran Ether Saga Online 'ı denemeyi düşünüyorum. Hem detaylı bir pet sistemi var gibi gözüküyor. Rappelz'den pet işine iyice sarmıştık zaten. Perfect World 'den yadigar Inventory Slot kısıtlaması da olsa oyunda Cash Shop itemleri, oyun parasına satılıyormuş sanırım. Bi' deneyelim bakalım... İzlenimleri buradan paylaşırım yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 cado said: bence warhammer ı sevebilirsin. traktör tekerleği olur ancak WAR'dan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Allods oynuyorum, güzel bir oyun. Beleşlerin içerisinde muhtemelen en iyisi. İki arkadaşa daha gösterdim onlar da beğendiler. Pvpsini bilmiyorum ama birkaç videosu fena durmuyordu. Şu an için oynamayı bıraktım çünkü karakter 3 şubatta open beta başlayınca silinecek. open beta karakterleri silinmeyecekmiş o zaman oynıcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Kevinromeo said: cado said: bence warhammer ı sevebilirsin. traktör tekerleği olur ancak WAR'dan...bende pek beğenmiyorum ama o sayılan f2p oyunların hepsinden çok daha iyi bir oyun bence.ki arkadaşın istediği herşey var bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feodor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Evet, Ether Saga Online da "fısss" çıktı. İçerik, grafik vs. idare eder lakin kontrol olayı işkence. İyi bir PC'de bile mouse ile ekran çevirme rahat değil, TAB'la yaratık seçme gecikmeli oluyor vs. vs... Kısacası bir saat dayanamayıp uninstall. Allods Online hakikaten denediklerimin en iyisi ama şu Closed Beta'lar bitmek bilmiyor. OB bekleyeceğim, sararsa ona devam... Sarmazsa online oyun hayatım noktalanıyor gibi. :) Oyun deneyip, hüsrana uğrayıp silmekten çok sıkıldım. F2P'lerde bu böyle ama hiç mi tad verecek bir oyun çıkmaz yahu?! @armagan, bu 3 Şubat bilgisi official siteden mi acaba? Ben o kadar baktım, kesin bir tarih göremedim de OB için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feodor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 tunch said: şu kadar rezil oyuna vakit harcayıp , OYUNA PARA VERMEM KANKAAAA mantığında kurtulamamak ; istediğin şeyleri nispeten daha iyi şekilde yaşayamamak.. hakaten priceless bu olsa gerek. Forumda bildiğim kadarı ile komple alıntı yapmak yasak ama bu mesajı geç gördüğüm için ilk ve son kez yapma gereği duydum. Sevgili tunch arkadaşım, kendimle çeliştiğimi biliyorum. F2P oyun arıyorum ve kılı kırk yarıp beğenmiyorum. Belki aylık ödemeye ayıracak bütçem yok, belki ödemek istemiyorum... Sebep her ne olursa olsun, benim çok uzun süredir bildiğim, arada takip ettiğim paticik 'in yardımcı olabileceği düşüncesiydi. Sen binlerce mesajla başkalarına belki iyi yardımcı oldun ama benim bu arayışımı böyle yorumlamana hakkın yok. Zamanında biz de aylık ödeyerek oynadık, şimdi oynayanlara da lafımız olmadı. Herneyse, fikir beyan edenlere tekrar teşekkürler. Konu amacına ulaştı, yönetim uygun görürse silebilir. Selametle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 adam item kasması olmamış demiş warhammerda itemın yoksa "hiç" sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corrie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Aslında ragnarok'a tam free diyemeyiz. Esas olarak orjinal serverlarında oynanıyor ki bende euro'da oynamıştım. Oyunda sadece görüntü amaçlı headgearlar satılıyor ve oyuna hiçbir etkisi yok, ayrıca sonradan gelişmiş bir durum. Bunun dışında bu oyun'a kötü demek, bir F2P gibi yargılamak yanlış. Sadece element sistemi bile bir çok oyuna göre aşmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 @feodor Tüm mesajı alıntı yapmak yasak değil, sadece o mesaj bir üstteki mesajsa hoş karşılamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 uthgard classic serverında daoc oyna, mythicin onayladığı ve izin verdiği bir server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar