Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 genelde seçme yapan klüpler alt yapılarda oluyor 19 yaş seçme için geç.Arkadaşa en uygun lig istanbul ligi gibi gözüküyor haftada 2-3 ant yapar 2haftada bir maçını oynar en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 tanıdık bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 NoS said: Not:Bunu yazarken bile 19 yaşında olup basketbol oynamak istediğimden dolayı utandım :D büyüyünce geçer takma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 gençsin daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 19 yaş gayet idealdir. Efsane bir basketbolcu olman çok zor bu yaştan sonra -ki sende kendine 10 üzerinden 6 vermişsin- Antrenman yapar, çıkar çatır çatır oynarsın. Üniversitelerin spor kulüpleri oluyor ama üniversitelerden bağımsız oluyor bu kulüpler. Yani gelip bizim üniversitenin kulübünde de oynayabilirsin. Öğrenci olman gerekmiyor. Yakınlardan güzel bir kulüp bul, antrenmanlara başla. Hangi pozisyonda oynuyorsun, kaç yıl oynadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 aquila said: 25 yasinda mezar ariyorum. Holy said: 22 yaş için uygun huzurevi önerecek var mı? Ahhahahahahahahhahahahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 19 yas gec ? ben 37 im zaten oluyum ve bir zombie olarak hizmet veriyorum paticige, diger arkadaslarin dedigi gibi git bir cok secmeye, zaten iyiysen oynarsin egerki takimda oynamak istiyorsan, yok eger hobi olarak basketbol oynamak istiyorsan kesin her semtin her ilcenin her sehrin en iyilerinin gittigi belli acik veya kapali spor alanlari bulunur. onlardan birine git keyfine bak. kedi yasina gore bile 19 genc be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar