BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 çok basit bir çizim yapabilecek biri var mı? böyle bazit bir çizim masası çizimi isteyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ben 3 dönem autocad gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Babamın autocadı kocaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 solidworks de çizip teknik resim çizimini gönderebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 2 boyut çizimini yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ben çizerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 SeaGle said: solidworks de çizip teknik resim çizimini gönderebilirim solidworks ü komple bitirdim hacım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ben catia da fincan çizebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 catia bilmiyorum da. autocad, solidworks, cimatron (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Absolut said: Babamın autocadı kocaman. ben ölçüler olursa babamı bile çizerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Reksa said: SeaGle said: solidworks de çizip teknik resim çizimini gönderebilirim solidworks ü komple bitirdim hacım ben. bigün catia kulvarında da görmek isteriz seni beyhancım, raadol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 biz sülale boyu raadız sen raadol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 peki yavrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 solidworks sertifikam var lan sınavına girdim C-UK7UN6TVL4 ID'im https://www.virtualtester.com/solidworks/user.php?do=validate buradan doğrulayabiliyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ne istiyorsun tam olarak ?ne cizilmesi gerek masa mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 paintte çizip göndereyim 2 boyutlusunu. windows 7 painti hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 elimle çizip,taratıp yollayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 AHAHAH garbage a trollenme riskine karşı açmıştım aynı konuyu diye ama ummadık troll konudışından çıkıyormuş :P "nutella yerim" said: ne istiyorsun tam olarak ?ne cizilmesi gerek masa mı olayın başlangıcı şu bölümümn binası değiştiği için bilgisayar labı bir türlkü tamamlanıp açılamadı bu durumda bu dönem hiç bilgisayar dersi işlenmedi bu ders işlenmeyince autocad unutuldu e hoca ders işlenmeyince final sınavı yapmak yerine "herkes birer tane mimar masasını uzunlukları ve ölçüleriyle beraber önden arkadan ve yandan görünümlerini çizsin A3 e çıktısını alıp getirsin final sınavı d-sayayım" demiş ama benim hatun çok uzun zamandır cad e el atmadığı için neyin ansıl yapğılacağını unuttu ve bu duruma düştük. neyse efendim elimde zaten hazır bir çizim var 3D olarak çizmişler ben de önden yandan ve üstten uzunlukları mm olarak belirtilmiş şekilde çıktısını alacağım ama elimdeki numuneliği internetten buldum ve aynı numuneyi başkası da bulaiblir bu yüzden iki noktada değişiklik yapılması gerekiyor yarına lazım öğlen çıktısını alıp hocaya ileteceiz az önce chem le konuştum "iş uzun değil" dedi ama uyuması gerekiyormuş mümkünse bana yardımcı aoliblecek biri var mıdır? özelden msn istesin cam açtırsın lüğtfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bu arada banyodan yeni çıktım seksapellliğim üstümde bornozlan oturuyorum cam açıp kıllı bacak şov da yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 mimar masasının plan+on gorunus+yan gorunusu mu lazim yoksa aksonometrik konumda izometrik perspektifini demi istiyor hoca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 yok sadec plan ön ve yan ha bitr de perspektif istedi şaka gibi ama o bilgisayarda değil elle çizilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 aslında boyle kucuk ve basit malzemeleri elle cizmek cok da zor degil duzgun bir t-cetveli+gonye ikilisiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 öyle de adam direk bşilgisayarda çizin getirin dedi :) hani elde çizimle bilgisayar çizimi anlaşılıyor en azından bu uzunluk ölçülerini gösteren rakamların fontlarından fln :P ya zaten hali ahzırda elimde bir çizim var sadece iki yerine modifiye lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 teslim sabah 10 daymış :( bi yardım plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 anlasam sımdıye yapmıstım ama anlamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar