Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ACİL auto cad bilen çizen eden

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

AHAHAH garbage a trollenme riskine karşı açmıştım aynı konuyu diye ama ummadık troll konudışından çıkıyormuş :P

"nutella yerim" said:

ne istiyorsun tam olarak ?ne cizilmesi gerek masa mı

olayın başlangıcı şu bölümümn binası değiştiği için bilgisayar labı bir türlkü tamamlanıp açılamadı bu durumda bu dönem hiç bilgisayar dersi işlenmedi bu ders işlenmeyince autocad unutuldu e hoca ders işlenmeyince final sınavı yapmak yerine "herkes birer tane mimar masasını uzunlukları ve ölçüleriyle beraber önden arkadan ve yandan görünümlerini çizsin A3 e çıktısını alıp getirsin final sınavı d-sayayım" demiş ama benim hatun çok uzun zamandır cad e el atmadığı için neyin ansıl yapğılacağını unuttu ve bu duruma düştük.
neyse efendim elimde zaten hazır bir çizim var 3D olarak çizmişler ben de önden yandan ve üstten uzunlukları mm olarak belirtilmiş şekilde çıktısını alacağım

ama elimdeki numuneliği internetten buldum ve aynı numuneyi başkası da bulaiblir bu yüzden iki noktada değişiklik yapılması gerekiyor

yarına lazım öğlen çıktısını alıp hocaya ileteceiz az önce chem le konuştum "iş uzun değil" dedi ama uyuması gerekiyormuş mümkünse bana yardımcı aoliblecek biri var mıdır? özelden msn istesin cam açtırsın lüğtfen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...