yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 yok abi yani onların free vers'iyle mi yaptın paralısıyla mı anlamında sordum. Bir de geçen okumuştum burada, proxy kullanarak girdiğinizde sitelere güvenli olmuyor diye. Belki ondan da kaynaklanabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Authenticator aldım kurduldum bende kafam rahat.. Core hound o yüzden mi gelmişti ya :) bende sebil sandıydım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 arkadaslar benim hesaba authenticator baglı olmasına ragmen hesabım bir kaç hatalı deneme yuzünden bloke edilmiş sistem tarafından. Ertesi gün webform ile mail attım kimlik ss i ve cdkeyi gönderdim gizli soruyu ve cevabı hatırlamıyordum. Ertesi gün bloku kaldırdılar. Format atıp şifremi değiştirdim ondan sonra sorun yaşamadım. Konu ile alakalı değil belki ama paylaşmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Malwarebytes Tarama/temizleme direk aktif sadece gerçekzamanlı koruma satın almak istiyor gayet kullanışlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar