BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Uncharted 2 Brutal Legend Assasins Creed 2 Demon's Soul sahibindende yada gitti gidiyorda 80 90 a var daha uygun satcak varsa almak istiyorum hepsini yada elinizdekileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 up up war midir acep bitirdim kalabalik etmesin dicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 bulamazsan ebayden al bari: 80-90 arası 0'ları shipping dahil http://cgi.ebay.com/BRAND-NEW-SONY-PS3-GAME-Uncharted-2-Among-Thieves_W0QQitemZ180456023357QQcmdZViewItemQQptZAU_PC_Video_Games_Games?hash=item2a0404653d http://cgi.ebay.com/Brand-New-PS3-Brutal-Legend-ENGLISH-Factory-Sealed_W0QQitemZ390144232588QQcmdZViewItemQQptZVideo_Games_Games?hash=item5ad6688c8c http://cgi.ebay.com/PS3-Demons-Souls-ASIAN-ENG-PLAY-STATION-3-IMPORT-new_W0QQitemZ280453970069QQcmdZViewItemQQptZVideo_Games_Games?hash=item414c5bf895 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 abi getirtmesi uzun is ya usenmesem alirimda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 abi demons souls u iki kere dusun bence :p hic senlik bir oyun dgeil ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 olm sat $u aleti al bi xbox 700 liraya veriyolar garantili elite i. istirap lan ps3 oyunlarina bara bayilmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 dün arkadaş diyodu elimde 40 tane falan oyun oldu satıcam artık diye.bi sorayım varmı istediklerin yazarım gene buraya eğer almadıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Viktor said: abi demons souls u iki kere dusun bence :p hic senlik bir oyun dgeil ahahahah NIYE COK FAZLA TRASH MI WAR auwhuaw abi dragons agei bitirdim heme iki kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Esh said: olm sat $u aleti al bi xbox 700 liraya veriyolar garantili elite i. istirap lan ps3 oyunlarina bara bayilmak. xbox sevmiyorum ps3de zaten zaman yok az oynuyorum az oyun olmasi koymuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 BonePART said: Viktor said: abi demons souls u iki kere dusun bence :p hic senlik bir oyun dgeil ahahahah NIYE COK FAZLA TRASH MI WAR auwhuaw abi dragons agei bitirdim heme iki kere yok abi trash varda dragon age gibi degil ehuehu bole dikkat etmessen en salak mob bile sisliyor seni cok brutal derecede zor bir oyun ehuehu sen usenirsin oyle pur dikkat mob filan farmlamaya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ya oyununa bagli sararsa oynarim ama demi god kadar kasip sonra gobline olursem mevzu cikaririm o ayi bakmak laizm oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 bide bu listeye batman arkham asylumu ekliyorum sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efsun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 abi demon souls tam kasınç bi oyun aynı yeri 30 defa da oynayabilrsin acayip zor bi de ölüyosun o levelin en başından oynuyosun oyun oynanabilirliği çok basit fazla bi hareketi yok ama denildiği gibi biraz dikkat isteyen bi oyun en aptal moblar adamı harcıyabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 olm bi killiginiz mi war bana bitirene odul felan mi war neden oynamamai istemiyosunuz ln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ahahah isyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 o degil bonep mesaj yazarken goren var mi klavyeye vurarak mi yaziyor 8k mesaj typo mu olur be ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efsun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Yok arkadaşım sen sonra üzülmeyesin diye söylüyoz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Olivies said: o degil bonep mesaj yazarken goren var mi klavyeye vurarak mi yaziyor 8k mesaj typo mu olur be ahah aslinda 10 parmak klavyeye bakmadan bayada hizli yaziyorum ama useniyorum backspace yapmaya o sebeble typolar duruyor konuya donersek hala istiyorum bu oyunnari demon's soul batman arkham asylum uncharted 2 assasins creed 2 brutal legend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar