StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Evet, maalesef yıllardır bir 56k kullanıcısıyım. Etrafta fazla kullanan kalmadı ama yine de sormak istedim. Benim için piyasadaki en iyi Download Programı hangisidir? Ben Flashget kullanıyorum ama çoğu zaman windows'un kendi download sistemi ile indirsem daha hızlı oluyor. Gozilla getright vs dönem dönem bir çoğunu kullandım ama karşılaştırma fırsatım hiç olmadı. Şimdi bana yardımcı oluranız çok sevinirim.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Flashget yeterli sanırım. Eskiden ben dial-up ile gece 12-13 kb yi gördügüm oluyodu bazı download larda ama modeminde önemli tabi.. external olmalı.kalite bir modem olmalı. vs. vs.[signature][hline]opinions are like penis. womans dont have usefull one. =P eternalyzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 dap iidir[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Modemim Generic Softk56 bu dap, download acceleretor plus'mı? Flashget'ten iyimidir?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Yok mu hiç fikri olan. flasghget'ten hızlı diye şu an windows'un downloaderını kullanıyorum. Ama her an kesilme tehlikesi var. Bilgisayar kitlenirse ya da bağlantı koparsa sıfırdan başlamak zorunda kalırım. Lütfen bir yardım şu paci kardeşinize..[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 DAP iidir evet .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Galiba Xp kullanıyorsun. Xp'de bir çok modem Generic soft driveri ile çalışıyor. kesin emin ol modemin markası turu vs. özeliklerinden. Sana tavsiye olarak Flashget ile dap derim. 5 yıldır dial-up kullanıyorum memnum tek sorun faturaaa...[signature][hline]Song of Year: Spider-Man, Spider-Man Her boyda ağ örer. Spider-Man, Spider-Man... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar