paspatur Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 O kadar çok uçak kazası raporu izledim ki bugün, bir Boeing 737 'yi rahatlıkla suya indirebileceğimi düşünüyorum true story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 benim de sulandı biri de beni indirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 çok sıcakta kalma bu ara su buharlaşır kafa ağrısı yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 beynin çoğunu su oluşturuyomuş zaten np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 şu programları zevk alarak izleyen var mı acaba tv karşısında. discovery'nin en bayık yapımları bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 harbi ya bende bi kahvaltı ederken bakayım dedim ng'ye kaza raporu vardı. dedim sonra ne var diye guide tuşuna bi bastım 5,6 saat aynı program vardı. direk başka kanala geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lesstroud Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 kazak havayollarının yaptığı kazanın raporunu 1500. defa izledim. Her seferinde prodüksiyonu düşünüyorum. Adamların kokpit konuşmaları başan beri biliniyor ona rağmen öyle bir belgesel yapıyorlar ki sanki ipucu takip ediyormuşuz gibi; teçhizat kontrol ediliyor, yok bunlar sağlammış başka neden olmalı o yüzden insan davranışlarını kontrol ettik falan deniliyor... Yine de güzel ya seviyorum bu tarz programları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Arkasokak said: şu programları zevk alarak izleyen var mı acaba tv karşısında. discovery'nin en bayık yapımları bunlar. NatGeo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar