noddle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 arkadaslar, hacettepe uni makina muh. y.lisans bolumune basvuru yaptim, ama bu bolum 2009 bahar yilinda acilmis daha cok yeni, sizce egitimi nasildir? hacettepe muhendislikte nasil bir universitedir? bilginiz warsa cevaplarsaniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ablam hacettepe kimya müh, kocası fizik müh. lisans programlarından mezun. hatta eniştem masterını da orda yaptı (ablam odtüde :P) sorabileceğim bişey varsa sorayım onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 merak ettigim, bu yuksek bolumune girmem mantikli mi cunku gecen sene acilmis daha, ben eskisehir osmangazi den mezunum pek bi fark yok aralarinda, kendi okulumda yapsam daha mantikli mi acaba die dusundum, akademik kadro acisinda bizim okul daha ii ama ankara nin sanayi avantaji war eskisehire gore. . Celiskide kaldim acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 noddle nee kadar idealistsin bilmiyorumda okulda mi kalmak istiyosun? buyuk bi sirkette mi calismak istiyosun? yoksa memur mu olcaksin? okulda kalcaksan tabiki dedigin sele ronemlide ozel sektordeysen hacettepe ismi bence osmangaziden cok once gelir memur olcaksan yuksek lisans yapman zaten yeterli okul sorgulamiyo kimse bide nerde ysamamk istedigin sorusu war ha bide yuksek lisans sirasinda caiscaksin heralde is imkani nerdewar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Hacettepe de mak. müh. yokki demeye gelmiştim, dumur oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 BonePART tesekkurler cevabın ıcın. ben ozel sırkette calısmak ıstıorum, ankara sanayi bakımında eskişehirden cok cok daha gelişmiş ve ücretler daha iyi, bu yuzden ankarada yuksegı yapmak daha mantıklı gibi. Ankara da daha tanınmıştır sanırım hacettepe, osmangaziye göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 tabi eger ozel sektorde caliscaksan hem master hem calismak icin ankara daha mantikli ayni sekilde hacettepe adi cok daha duyulmustur osman gaziye gore bence onu tercih et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar