BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 şimdi elimizde perspektifden çzizilmişbir çizim amsası avr.. ve ben bunu önden yandan ve üstten görünümlerini elde etmek istiyorum sonra gidip bastırtacağım dwg açabilen bir makineden açıpss alıpkoyacağım buraya bana bi yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ehe tamam halettim :) 2010 2008 den farklıymış accuk ama yine de konu cad yardımı istyenler için dursun enarda :) sonuç olarak mimarlık da br sanattır değil mi? http://complab.fcrb.es/complab/pres/0000/0003/800px-Barcellona_gaud%C3%AC.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 mağdem topic var biri yardım etsin bana arkadaşlar şöyle güzel bir tefriş-dayama döşeme mobilya- packi lazım bana bulamadım gitti yaw var mı elinde olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar