Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Bence kesinlikle kd psr biraz da sansa bakiyo 1.9kd em var 1500 civari psr hep de pro oyunlardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ikisi de değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 bence kesinlikle psr cünkü psr oyunu kazandığın zaman geliyor, elinde bi takim herosu varsa tempest vs. gibi 0 a 3 bile oynadiğin oyun olsa deli gibi ezmiş olabiliyosun.1750lerde kdsi 0.9 1.0 olan çok prof adamda gördüm. 1500 puanlarda 1.7 1.8 kdsi olan ezikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 önce insan olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 aynen fedenin dediği gibi önce adam olcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 kd yi fake account ile kasmak daha kolay. psr daha önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 gir noob game al plague raider. 10 kill en az. k:d kasması çok kolay. psr tek başına çok zor 1750 den sonrası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 benim psr düşük olsa mesela. paso 1400-1500 arası oynasam her oyun 10-2, 8-3 gibi skorlarla biter. kd hayvani kalır o zaman. ama nooblarla oynadığım için. o yüzden psr diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 abi k:d hakikaten kasması kolay. gir noob gamelere. korkak oyna. çöpçü oyna. takım kaybetsin sen kill al. arada psr'yi yükselt sans zaten o. ben mesela 4 senedir dota oynamadım. honda öğrendim tekrar oyunu. k:d 1.0. -15 falan bitirdiim maçlar olmustu ilk basladıımda. simdi +15le bitirsem fayda etmiyor. istediin kadar pro ol gang yedin mi ölüyosun. 5v5lerde falan ölüyosun. tam ortalama oyuncuyum yalnız dfhh arada patlıyorum o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Psr önemli.Kd dediğin şey ancak carry hero/built gittiğinde yükselir.Ben supporter herolarla killsteal yapmadığım sürece imba bi k:d oranı tutturamıyorum şahsen..Bu oyun da sadece kill değil yani..Accursed alıp takımın tüm support'unu yüklenip oyunu erkenden bitirirsen mesela 4-5-12 gibi bi skorla, görünüşte ezik de olsa büyük iş yapmış oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 k ve d toplamim asistimden az. Bence psr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 azmo psr diyo ise kd dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 azmo gelsene hona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 bi sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 bence insan olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ya abi psr da cok yanıltıcı olabiliyo. hani noob oldugumu inkar etmeyecegim ama oyundan hic anlamayan biri de degilim. bazen o kadar kotu takımlara denk geliyosun ki ne yapsan kazanamıyosun. kazandıgım oyun kaybettigim oyundan 1 fazla olmasına ragmen psr 1400 civarında. kd de en son 1.2:1 di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 k+a/d şu an için gelince matchmaking psr i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ben de ikiside kotu, o yuzden boyle sacma islere kafa yormuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 hiçbiri değil statların tümü kaç em oynamış ortalama kaç ck kaç deny var kaç asist yapmış vsvs bence bunlar önemli oynadığı oyunların yüzde kaçı "em" o en önemlisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 em kotu oluyo di mi :) iyi oynayan herkes em oynamayın diyo, niye oyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 easy mode Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 em kötü çünkü creep deny yaparak karşındakinin para lvl kasmasını engellemen mümkün değil adamı farmlarsın 2 dk boş bi koridorda kasar gelir kafana vurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 easy mode çünkü. ezik oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Ayrıca oyun late game e gidiyor, carry herolar iş yapıyor, early game nukerları gankerları bir işe yaramıo vbvb. http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=8115 Bu topicte anlatılıo neden EM oynanmaması gerektiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 em ancak bir heroya bir item nasıl gidiyor diye bakacaksan olabilir, hani kesin kasayım takım bağımsız falan olsun dersen. yoksa genelde em olanların oyuna girmemeye çalışıyorum. Çoğu last hit bile kasmayı denemiyor. bekleyip para almaya alışmışlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar