Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kd mi psr mi ?

Ben&Jerry's

Öne çıkan mesajlar

bence kesinlikle psr cünkü psr oyunu kazandığın zaman geliyor, elinde bi takim herosu varsa tempest vs. gibi 0 a 3 bile oynadiğin oyun olsa deli gibi ezmiş olabiliyosun.1750lerde kdsi 0.9 1.0 olan çok prof adamda gördüm. 1500 puanlarda 1.7 1.8 kdsi olan ezikte
Sosyal ağlarda paylaş

abi k:d hakikaten kasması kolay. gir noob gamelere. korkak oyna. çöpçü oyna. takım kaybetsin sen kill al. arada psr'yi yükselt sans zaten o.

ben mesela 4 senedir dota oynamadım. honda öğrendim tekrar oyunu. k:d 1.0. -15 falan bitirdiim maçlar olmustu ilk basladıımda. simdi +15le bitirsem fayda etmiyor. istediin kadar pro ol gang yedin mi ölüyosun. 5v5lerde falan ölüyosun. tam ortalama oyuncuyum yalnız dfhh arada patlıyorum o kadar
Sosyal ağlarda paylaş

Psr önemli.Kd dediğin şey ancak carry hero/built gittiğinde yükselir.Ben supporter herolarla killsteal yapmadığım sürece imba bi k:d oranı tutturamıyorum şahsen..Bu oyun da sadece kill değil yani..Accursed alıp takımın tüm support'unu yüklenip oyunu erkenden bitirirsen mesela 4-5-12 gibi bi skorla, görünüşte ezik de olsa büyük iş yapmış oluyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi psr da cok yanıltıcı olabiliyo. hani noob oldugumu inkar etmeyecegim ama oyundan hic anlamayan biri de degilim. bazen o kadar kotu takımlara denk geliyosun ki ne yapsan kazanamıyosun. kazandıgım oyun kaybettigim oyundan 1 fazla olmasına ragmen psr 1400 civarında. kd de en son 1.2:1 di.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...