Cons Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 http://blog.4rev.net.lg1x8zmax.simplecdn.net/wp-content/uploads/2007/11/condoms-swat.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 vaniLLe said: dreagloth said: Haberi yapan Savaş Ay, konuşulan Adnan Şenses, suçlanan Zeki Müren, buna inanlara gülebilirsiniz. +1 adnan sensese yakistiramadim, allean sopari sen kimsin zeki mürene laf atiyosun. -_- adnan senses kim ki ona birseyler yakıstıyoruz ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 "nutella yerim" said: mission failed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ZEKİ MÜRENDE DEMİŞKİ ANKARADAKİLERE İBNE DİYEMİYOLAR BANA PAŞA DİYOLAR EHEHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ya silin şu başlığı gördükçe gülüyorum büyük harfle yazılmış bide gözüne gözüne batıyo adamın :D said: Sana yazık olacak. Bunlar Zeki'nin adamı. Bir eve çağırıp, içirecekler, sarhoş olunca da soyup sana tecavüz ederken fotoğraflarını çekecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 uplıyım da görmeyen kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ahaha cons un resmi açıklamış herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar