Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 başlıktada yazdığım gibi indiana jones , dan brown'ın sinemaya uyarlanmış kitapları gibi paso ipucu bularak ilerleyen , az çokda action olan film önerisi istiyorum arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 National Treasure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 toggie said: National Treasureilk film çok güzel ben çok beğenmiştim.2. si pek güzel değil ama izlenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 cok kötü film'di bence national treasure. Acayip saçmaydı(nicolas cage'in içinde oldugu savaş,kavga,macera filmi varsa saçmalıkta mutlaka vardır) ama sorun şu ki bu tür filmlerin hepsi kötü oluyor genelde. İndiana Jones'un yanina yaklaşamıyor hiç biride. Yinede çerez niyetine izliyorsun işte. Mesela. Tomb Rider , Mummy , Journey to the Center of the Earth (eskisini bulabilirsen onuda izleyebilirsin ben o çok daha güzel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Tomb Raider 1 ve Mummy 1-2 güzel filmlerdi bence. Ha ama Tomb Raider 2 ve Mummy 3 özelliklede Mummy 3 çook kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 he saydıklarınız hic sacma filmler degil yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 şu national treasure'a bakıcam bi mummyleri izlemiştim , tomb raider'dan da hoşlanmamıştım.başka tavsiyesi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lesstroud Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 johnny deep'i sevmem ama şu filmi fena değildi bence; http://www.imdb.com/title/tt0142688/ http://www.youtube.com/watch?v=HD-r8UQXeM8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 onu da gecen hafta izledim. vasat baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Indiana Jones and The Last Crusade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lesstroud Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 The Last Crusade, indiana jones dan sayılmaz, hakarettir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 The Book of Eli geliyor taze. http://www.imdb.com/title/tt1037705/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar