quuq Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Windows 7 32 bit kullanıcıyım ve eski oyunları tam ekran oynayamadıgım için bu ekran kartına ait ne kadar driver varsa hepsini denedim piyasadaki.ama Catalyst Control Centerı acamadım. Oyunları Tam ekran oynamanın baska bir yolu varmıdır? Yoksa bir Ati Mobilty Radeon 4570 Ekran Kartı Driver Cdsi rica edebilir miyim? Bursa'da oturuyorum.Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 driver cd'sinin icinde de driver var. sdf tam ekran oynayamamanin nedeni driver degil. oyun o cozunurluk icin tam ekrani desteklemiyordur ya da monitorun desteklemiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 quuq said: Windows 7 32 bit kullanıcıyım ve eski oyunları tam ekran oynayamadıgım için bu ekran kartına ait ne kadar driver varsa hepsini denedim piyasadaki.ama Catalyst Control Centerı acamadım. ben de internetten indirdiğim driver'ı kurduktan sonra bu sorunla karşılaştım, nedenini bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar