vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bence sus fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 abi ne gereksiz işlerle uğraşıyosunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Oh lan rahatladım. http://tdkterim.gov.tr/bts/?kategori=verilst&kelime=ikilem&ayn=tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 senin dediğin eğitim terimiymiş. ama ikilemin gidip gubidik anlamını biliyosunda en yaygın anlamını bilmiyosun sen rencide ol sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ayrıca bulduğun linkte okuduysan en yaygın anlamı da yazıyo sen bana bilmiyosun diyosun sdklfj bi oku linklediğin şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 çokakıllıadam, abi azcık nikine uygun davran be yahu :D çokukelaadam derler bak sonra eueueu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 İlgi göstermeyinde şu topiğe unutulsun filan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Cassiline said: Sıçmadı abi, daha önceki mesajlarda sıçmıştı, sıvıyo şimdi. asdasjdnasjldlajdsdaswsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar