GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Bize bunca zaman jedi'lıkta yol gösteren AN OLD MAN vaderin rahmetine kavuştu özlemişim meditate'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Kendime adam gibi bir kılıç ve adam gibi bir cloak da aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Ha bi de siyah deri eldivenler... heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 tc den mi ilk ss'ler? en son girdigimde tc ye cok insan yoktu. bi de surekli yururken geriye atma bugı yada lagi vardı. valla arada girmelik oynayabilirim aslinda ama sanirim tc bitince gelicem asil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 tc'den kastını anlayamadım ama bu direk swgemu nun ingilizli olanından. bu arada bu da mühendis abim, kendisi daha çok yeni bir crafter olup suratından nur akmaktadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 şerefsizim aynı crafter aynısını ben düşünüyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 tc= test center. türkiye cumhuriyeti değil sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 haaa tcden ahaha. gerçi kalabalık baya tc, gel derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bi wukim vardı eski tc de aslinda. ama silinmistir tabii resetlenmistir. diger wukiiler bile yarım kadardı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 GwindonSurion said: Bize bunca zaman jedi'lıkta yol gösteren AN OLD MAN vaderin rahmetine kavuştu gwindon HUN da misin sen? Craft olayları ne durumda ve Cu'bor serveri satin almaya başladı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 aga şefbakkallar bi ton zımbırtıyı takamıyodu kotorda falan bunda da var mı öle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 şefbakkal dediğin mon calamari iste herşeyi takabiliyor diye hatırlıyorum en azından armorlarda öyle. Bir tek trandoshanlar var onlar da bot giyemiyor hobbit ayaklarından dolayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 şefbakkal chewbacca işte ya wuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 wookie lerin de farklıydı armorları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 haa evet o zaman onlarin traditional mi ne öyle bir armorları vardı kahverengi kahverengi o pofuduk tüyleri arasında kayboluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Devokai said: tc'den kastını anlayamadım ama bu direk swgemu nun ingilizli olanından. bu arada bu da mühendis abim, kendisi daha çok yeni bir crafter olup suratından nur akmaktadır bana afrodizyak verdi bu adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Hahahahaa o sen miydin abi, hahahahaha O yaptığım ilk crafted item'ım, değerini bil onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bugrahan gormus diye birini gördün ve ingilizce konuşarak verdin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 naber abi deseydim esprisi kaçardı fdgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ahaha... saklıyorum onu. ev yapımı bi gelsin baş köşeye koyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 evet, henüz alamadı ama uğraşıyor event yaptık çok zevkliydi Tuskenler mos espayı bastı tuskenlerin generalleri olarak dev'ler vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bu event ne zaman oldu? bana nie koş buğra koş denmedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar