Cairne Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 şikayet et dolandırıcı diye gg de şikayet bolumunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 -Dark_Angel- said: Hasancan said: adam izmirde Söyle abi adresini sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bir malı iki ayrı sitede satmak kesinlikle yasaktır. iki siteye de olayı ss lerle kanıtlayan, mail ve msn konuşmalarınızı koyun. gerisi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Neden yasak olsun? Gittigidiyor'un sözleşmelerinin hiçbir yerinde böyle bir madde göremedim. Satıcı diğer satışı iptal edemeden iki taraftan birden satın alınırsa bir taraf mağdur olacaktır mesela, bu mantıklı olabilir. Fakat adam zaten Sahibinden'e sadece ilan vermiş, kredi kartıyla hemen alınma imkanı sağlayan GET sistemini kullanmamış. Adamda aynı üründen birden fazla da olabilir ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Baggio said: Neden yasak olsun? Gittigidiyor'un sözleşmelerinin hiçbir yerinde böyle bir madde göremedim. ayrica gg de bir satici urunu listeledikten sonra fiyatda arttirim yapamiyor sadece indirim yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Baktım o kadar da ama görmemişim, o zaman yapılabilir evet. Adam satmamış gerçi dediğim gibi, GG üzerinden satmış, diğer tarafa sadece ilan vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 sen şansını dene yine de sonra yazışmaları yaz buraya merak ettim şimdi, boş boş oturmaktan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Önce arkadaşım diyor sonra kuzenim diyor. Paticiğin duygularıyla oynama hiç etik değil ahlaksızca. ***! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar