Craven Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 gevrek fırınlanıyorda odun niye fırınlanmasın of çok düz mantık...emiyorum acaip[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Öyle bi fırınlanıyoki hehe. Gitarların üstündeki airbrush lar fırınlanıyor sonra. Ayrıca james hetfield ın deer skull explorer ının üstündeki desende woodburn tekniğiyle yapılmış bir desen.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b]
Natural Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 :D valla direk laylaylom'un sitesinden c/p yaptım için hiç bakmadım bile.üşengeçilik suxx:D[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Platanouse Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Ya ben bi tane ibanez almayı düşünüyorum. 1000 dolara kadar başka tavsiye ettiğiniz alet var mı?[signature][hline]Ateş meleği aranıyor... Uyanmak istemediğim rüyamdayım.
Draven Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ibanezin yeni S serileri cok saglam, hemde senin 1000 dolar limitine gore cok ucuz,500-600 dolara bulursun. Bi bu var, S470DX bi S470DXQM bide bu var, S1675FM, digerlerinden biraz daha pahali, 1000 civari olabilir. copy/paste: Super Wizard neck • Flamed Maple top/Mahogany body • Jumbo frets • ZR Tremolo bridge w/D-tuner • IBZ QM1 (H) neck pu • IBZ QMS1 (S) mid pu • IBZ QM2 (H) bridge pu S serisi ibanezin gelecegi, bence.
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 rgt42 se bu basswood ben maun olanı tercih ederim o da rgt42fm oluo 2 * humbucker neckthru maun[signature][hline]bornozlu canavar
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 bu aletleri görünce gidip gitar çalışasım geliyor.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Predator Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 siyah üzeri kırmızı olan alet aşmış[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 valla kusra bakma draven ama ibanezin geleceği pek parlak değil nedeni ise esp gibi güçlü bi rakibinin olması millet iyi olmayan manyetikli ve çekici olmayan düz renk gitarlar alacağına gider daha çekici ve güzel gözüken hemde emg-81 li gitarları aynı fiyata alır abi ibanezin oturup adam gibi güzel tek renk olmayan (see-through gbi efektlerden bahsediyorum) ve iyi manyetikli gitarlar üretmesi ve bunu ucuza satması gerek artık bunlar benim düşüncelerim ve no offense to ibanez yani benim washburne 10 basarlar heç deelse =) ha derseniz ki ibanez mi esp mi derimki hayır abi gibson les paul =)
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ibanez tek renk gitar üretmio ki sen yanlış ibanez lere bakıosun bence ya da tüneldekilere bakıosu x2 yaptıkları için fiyatta alan yok hep koreleri getiriolar gir ibanezin sitesine rg ye deil prestige rg ye bas sonra gel bi daha mesaj at. asıl espnin gitarlarının görünüşü iğrenç hepsinde 12. perdeye model yazmışlar nefert bi olay sewen de görmedim daha ltdleri görünüşleri esplerden daha güzel o da ilginç bi nokta zaten ha isterim ki bi simsiyah esp explorer ım olsun perdelerinde de bişi yazsın istemiorum bildiin noktadan koysunlar vall başka bişi isteyen böle olsun --- > O ama yapmıolar benim ibanezim süfer mesela simsiyah isterdim ki HH olsun HSH deil bi de bridge i eski yeni bi bridge olsun.[signature][hline]bornozlu canavar
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 bunun 12. de o salak şey yazmsa mükemmel[signature][hline]bornozlu canavar
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 abi sende çıkartma yapıştır :) ya deamon b.k atmıyom abi ibaneze prestigelerde çoğu tek renk ama bak şimdi sen ltd lerde m1000 h1000 ve ecbilmem kaça bi bakıver abi yani renk olayı süper bi see through black bitane sunburst mü ne var black te emg 81 ler sunburst te s.duncan manyetikler var ve abi 700 dolar civarına gidiyo bu alet(h 1000 den bahsediyorum m 1000 i bulsam atlarım herhalde) ibanez prestigeler daha pahalı hatırlatayım bilmiyorum model name bana pek koymaz demon gitara bakarım yani sonuçta parmaklarından kimse ona bakmaz ayrıca ben floyd rose pek sevmiyorum artık akord olması için saatlerce uğraştığımı bilirim kıl olurum olaya ha bide senin ibanez benim washburn ü döver =))
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 abi peki o dediğin doalrlık laet ne yapımı rg1550 800 doalr abi mesela japon gitar edge prolu orjinal alet yane dediğin amerikan yapımı mı[signature][hline]bornozlu canavar
Draven Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 zevkler vs falan karsilastirilmaz dogru. ben sadece kendi fikrimi belirttim. genel objektif bir bakis yaparsak, bence ESP sadece metal gitaristler tarafindan tercih edilen bir alet. ibanezin spectrumu daha acik, ibanez calan her turlu muzisyen bulabilirsin. yinede espye bok atmak yok, cok saglam urunleri var ve ben sahsen kesinlikle ibanezle karsilastirmam, ama sakin ama sakin ibanezin gelecegi kotu yolda deme pisman olursun :)
Draven Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 bu arada kac renkli gitar istiyorsun hoca? yukarda okadar ornek verdim, biri kirmizi kaplan derisi, biri kirmizi sunbrust. bunlar bi suru secenekten sadece 3. ben sahsen dish gorunuse pek onem vermem ama rglerin vucut yapisi pek hosuma gitmiyor, dumduz ve cok keskin, bir sure sonra insan sIkIliyor. (ayni tur washburn var bende, biliyorsunuz washburnlar ibanezlerden direk kopyadur cogu :P ) ama ibanez demek RG demek degil, okadar guzel ayri cesitler varki, siradan market yeni urunlere onyargili yaklastigindan dolayi (RG para yapiyo, oyle devam edek akliyla), hele turkiyede. Bak mesela, floyd rose sevmem demissin, cok renkli guzel manyetikli ucuz birsey isterim demissin, SZ serisi harika. SZ1220 - bu prestij, o yuzden ucuz kesinlikle degildir :) - bundan asasi normal SZ serisi - SZ520QM SZ320 SZ320MH Ortalama fiyatlar icin buraya bak her modelin en azindan 3 cesit renk secenegi var. umarim begenirsin bunlardan biri. (ulan iyi satis elemani olur benden :P)[Bu mesaj Draven tarafından 07 Haziran 2004 02:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 sz 520qm yi beğendim black berry rengi harbiden hoş valla s serisi kral olum draven da rg yerine esp alırım yani ha bide ibanezin çalma alanı daha geniş diyon abi de o taktığın manyetiğe göre esp ltd lerin aynı modelin iki manyetik çeşitlisi var işte soft blues azcık rock takılcaksan seymour duncanlı yok baba metal isterim diyenlerede emg 81 lileri var şu ibanez bu s serilerine yatırım yapsa ya şahsen 500-600 dolara çok rahat di marziolusunu üretebilirler esp bunu 100 dolarlık emg 81 lerden 2 tane koyarak yapıo yani harbi iyi satıcısın draven gel ortak olup gitar shop açalım ucuza satar para kırarız =))))) hem prs lerin distribütörü yok trde onu alsak işimiz iş abi =)) music123.com dan al kar koy sat :)
Predator Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 nasıl ibanezde renk olanağı yok ehe parası olana herşeye olanak var.http://www.ibanezrules.com/gallery.htm ahanda size renk :)[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandırKarakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Ya böle janjanlı renkler hiç gitmio gitara. Hippy gibi hissedersin kendini öle gitarla. O resimde alttan en sağdaki ve en soldaki güzel dierleri işe yaramaz renk bakımından BENCE. :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Rengine bakma ağacına bak demiş atalarımız.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b]
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 kendi açımdan son noktayı koyuyorum:[signature][hline]bornozlu canavar[Bu mesaj DeamoN tarafından 07 Haziran 2004 16:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 abi deniz kenarından bi kaya parçasını alıp oymuş gitara çevirmişler gibi duruyor.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Les Paul studio mu aldığım gün yazıcam buraya. Beware!.:)[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Creen... :_(
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Hatta deamon la fantazimiz vardı, ben les paul (o explorer) ve bi kız bulduğumuz anda tibette yaşamaya gidip, herşeyi unutucaz. :)[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Creen... :_(
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: Darestan, 29 Mayıs 2004 13:28 tarihinde demiş ki: afterglow gel seni bizim gruba alalım :) Direk sattı lol. :)[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Creen... :_(
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: Solonor, 07 Haziran 2004 19:38 tarihinde demiş ki: Hatta deamon la fantazimiz vardı, ben les paul (o explorer) ve bi kız bulduğumuz anda tibette yaşamaya gidip, herşeyi unutucaz. :) o resimde explorer ı bana verseler bugün solonor a les paul ünü verseler bir de 2 spesifik kişilikte bizle gelse tibhete kaçıp hepinizi unutucaz hepinizi !!! nihahaha[signature][hline]bornozlu canavar
Öne çıkan mesajlar