shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 said: Draven, 28 Mayıs 2004 17:55 tarihinde demiş ki: sundan iste dimi shapsal eet bu[signature][hline]Gitar Azmanı ------------Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 bc rich merak ediyorum nasıl.o tip gitarları sevmem gerçi.metin türkcan (pentagramın ve şebnem ferah ekibinin gitaristi) kullanıyo floyd rose lusunu.kesin bi pislik yapmıştır gitara gerçide rahatmı merak ediorum[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Duyduğuma göre bu BC richler ağırmış bazı insanlar çok rezalet sesi olduğunu sölüyor bazı insanlar da hastası. Ortası yok. Denemek lazım. Şekli fena değil belki pickup değişikleriyle iyi bi hale getirebilirsin sesi kötüyse.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 rahat baya ama sesi sert mesela slipknot murderdolls fln kullanıo hep bu gitarı[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Ama işte sesi sert de nasıl sert? bi gürültü sert vardır bir de Dark Tranquillity serti vardır :) hem sert hem temiz mükemmel yani :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 bu arada gitarımın her şeyini yazmışım modelini markasını yazmamışım rezilim ben eheh. yamaha pacifica 112J[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 metin in gitarı bc rich deil warlock kasa kırık ve dandik(evet dandik ) bir gitar alınmış kasa biraz ufaltılmış yeni bir sap yapılmış ve gidip 2 manyetik alınıp takılmış ama gel gör ki arkada LANEY 5150(emşin değilim) kafalı kabin war.buna ne taksan o ses çıakr desem dogru mükemmel abi alet bi JCM900 bi bu. adamın da iyi çalıo olamsı önemli çalan kişi gitardan çıkan tonu çok değiştiriyor.[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 harbi ben de onu soracaktım bakioum böle bu Fender değil ne bu ya die. Okunmuo bir de resimden :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 olabilir abi emin deilim dedim ama olayı bitirmeye meilli bir alet kendileri[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 emin olmamakla birlikte paul gilbert ve miakle akerfeldin kullandıgı eküpman olarak bu kafanın sözü edilen şey olması gerekio.[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterglow Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Efendim, gitarımız budur: Özellikleri:Body Carved maple top Mahogany back Quilt 10 Top TurquoiseNeck Mahogany 22 fret 10 in radius Rosewood fretboard Glued- in Abalone bird inlays. Kuşlar kafadan itibaren sırasıyla: 1) Peregrine falcon 2) Marsh hawk 3) Ruby throated hummingbird 4) Common tern 5) Coopers hawk 6) Kite 7) Sparrow landing 8) Storm petrel 9) Hawk landingHardware Tremolo Low mass locking tunersElectronics PRS Dragon II pickups Volume and tone control 5 way rotary switch: 1) Treble pickup 2) Outside coils in parallel 3) Series single coils 4) Parallel single coils 5) Bass pickup Türkçe'ye tercüme etmeye niyetim yok, özür dilerim.[signature][hline]Existential carousel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 senden nefret ediyorum afterglow, canavar bu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 paul reed smith mi bu? bir de solak mısın sen?yoksa sadece solak modelinin mi resmini bulabildin? [Bu mesaj Norton_Antor tarafından 29 Mayıs 2004 00:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 draven e katılıorum bak ciddi dirum bunun resmini koyma öle heryere ne oldugunu anlayan insanlar war etrafta gelip birti soyar ewini[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 benim de beendiğim aletler war şöle koyuuym: les paullerin en azından benim denediğim gibson olanlarının çok dengesiz oldugunu düşünürsek explorer a hastayız :)[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterglow Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Gitarımı aldığım site elindeki gitarların fotoğraflarını koyuyor sitesine. Ben de oradan direk koydum. Evet solağım, o yüzden gitarı çalsalar bile işlerine yaramaz alet. Yine de nerede oturduğumu söylemem. Ve Porsche da yok bizde =)[signature][hline]Existential carousel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 ferrari var dersen yararım seni :) afterglow gel seni bizim gruba alalım :) Prslere hastayım hele o kuşlara ahhh ahhh,, *!iç çeker * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 benim gitar washburn wr-154 endonezya yapımı(kolpa kısaca) 2hum 1 single floyd rose metalik kırmızı keşke gitarımdan memnun olabilsem harbi ton çıkaran ve rahatlık ötesi klavyeler(bakınız fender strat) gördükten sonra tabi insan beğenmiyo yakındaki gibsonım için gün sayıyorum !!!! *!hayallere dalar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterglow Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: Darestan, 29 Mayıs 2004 13:28 tarihinde demiş ki: afterglow gel seni bizim gruba alalım :) Metal değilse varım =)[signature][hline]Existential carousel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Arkadaşlar bunu huy edindim ama gitar konusu altına yazayım dedim enazından belki biriniz ilgilenir diye, ikide bir ne alayım diye topic açıyoruz nede olsa arada kaynasın buda bi alternatif olsun size. Aynen copy paste Evet arkadaşlar, yakın bi arkadaşım gitarını satıyor onun adına buraya ilan bırakmamı rica etti. Alet 24 perde widow headstock siyah bir Bc Rich warlock. Modifiye edilmiş bir alet. Tremolo yayları değiştirildi. Potanslar getirdiğim EMG kutularından fazladan çıkan orjinal EMG potanslarıyla değiştirildi pickup lar ise EMG-HZ lerle değiştirildi. Gayet gürdür tonu ve arkadaş gerçekten özenle baktı alete gerek sap yağlaması olsun gerek oksidasyon olsun. Arkadaş 400 küsür dolar fiyat biçiyor, ilgilenen yada sorusu olan ona cebinden ulaşabilir; 0532 402 07 32 ismi Onat. Gitar hakkında başka sorularınız olursa bana da özel mesajla ulaşabilirsiniz http://www.paticik.com/forum/view.php?id=77809[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valente Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Fender Stratocaster Amerikan Renk sunburns henüz gitarla oynama yapmadım tamamen orjinal duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Jackson Performer Serisi Ps4 Japon http://www.laylaylom.com.tr/jackson.html/PS4.html(siyahı) ALDER ÜSTÜ FLAMED MAPLE GÜL AGACI,ROCK MAPLE SAP, 24 FRET 25,5" SCALE 1 11/16" esik ÖN MANYETIK: Jackson J70 orta manyetik Jackson J135 ARKA MANYETIK: Jackson J70 FLOYD ROSE JT 500 CIFT KILIT TREMOLO ibanez rg270 ile değiştirdim 1 buçuk ay önce gayet memnunum. whisky de satılan bc.rich'ler çok kötü sesi boğuk çıkıo acayip tellerde gitarın üstüne oturmuo falan.amerikan bc.richler dışında diğerleri faso fiso.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 05 Haziran 2004 11:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 meraktan soruorum natural onun neresi flamed maple ben hiç görmüorum maple orda ? ilginç bi tatkik siyaha boyuyup gitarı sonra flamed maple demek :)[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Fırınlanmış olması anlamına geliyor olabilir.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 lam delimisiniz odun fırınlanır mı beah ?[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar