RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 19 inç 4:3 monitorum var , 22 ye terfi etmeyi dusunuyorum. lakin zorla widescreen alıcaz artık. 22 ve 19 u aynı anda kullansam ne tarz bi tatsızlıkla karşı karşıya kalırım biri wide biri 4:3 olucak cunku ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 19la 22 geniş çok iyi gidiyorlar çünkü yükseklik çözünürlükleri hemen hemen aynı. biri 1024 iken diğerininki 1050, küçük bir fark oluyor onun dışında sorun yaşamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ben öyle kullanıyorum, çok hoş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ekran kartın ne Brigand? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 abi çok yakınsın monitörlere gözünü rahatsız etmiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 razzRaziel said: ekran kartın ne Brigand? hd4850, çift dvi çıkış barnacle said: abi çok yakınsın monitörlere gözünü rahatsız etmiyo mu? yok ya arada ileri geri ittirip çekiyorum değişiyor o. film dizi veya nette surf yaparken ileri alıyom, ders işte kendime çekiyom :) ________________ bu arada aynı monitör dikkat ederseniz samsungun aynı modeli 22si ve 19u ama yine de renk farklılığı oluyor. firefoxu sağa sola alıyorum mesela web sitelerinin renkleri değişiyor, photoshopta özellikle can sıkabiliyor. ama lcd monitörlerde bunun çözümü yok, tam düzgün renk istiyosanız crt alcanız zaten yoksa küçük farklılık olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 evet çok can sıkıcı o renk durumu. renk ayarlarken programda falan acaba hangisi idealdir diye düşünüyorsun, insanlarda nasıl görünecek falan diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 eheheh aynı monitor , ss icin tşkler , yeterince ikna ediciydi xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 birini normal, birini dik koyuyorum ben ofiste, win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 razzRaziel said: evet çok can sıkıcı o renk durumu. renk ayarlarken programda falan acaba hangisi idealdir diye düşünüyorsun, insanlarda nasıl görünecek falan diyorsun. arkadaş bir web sitesine arkaplan koymuştu, ben de bakmıştım, resim koymadı siyah renk yaptı sanmıştım. birkaç ay sonra dikkatli baktım inceledim, beğer baya desenli birşeymiş dfgdd birkere de ben bir arkaplan yapmıştım, meğer crtde bakınca bok gibi duruyomuş dgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 haggaten onu napçaz ya ben de mesela benim crt ayarlarıyla oynadım biraz tabi renkler herkesten farklı gözüküyor falan. lcd monitorde yapsam böle arkaplan falan nerde nasıl gözükçek nerden bilicem? pste proof colors tarzı bişi var gerçi ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 sırf bu nedenle bazı fotoğrafçılar crtden vazgeçmiyor mesela en doğru renkleri o gösteriyor diye vardır kesin çözümleri ama konuda daha profesyonellere sormak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 var pahalı kalibre edilmiş lcd eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 abovv olmaz olm o zaman lcd almayı düşünüyordum vazgeçtim bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 CRT geçmişte kaldi LCD'de renk uyumu en iyisi Oledlerde.. Oda şuanda pahalı türkiyede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar