Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 mich666.sitemynet.com dan skillere,itemlere bakabilirsiniz ve hangi acc icin ne kdr dusundugunuzu buraya yazarak ve pm den msj atarak belirtebilirsiniz..[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 burdan bakabilirsiniz acclara[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 fiyat olarak ne düşünüyorsun? Edit: Yani her bir account için ayrı ayrı soruyorum. [signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 20 Temmuz 2004 05:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ben sizin goru$lerini istiyorum ona gore anla$ilcak abarti olmayan bi fiyata vericem.cunku tum acclari elden cikarip uo yu birakmak istiyorum :)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Hiç NBL'nın başlarında oynamış mıydın Pyr0?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 @slıp: hyr oynamadım baslarında.soradan oynadım kasıodum tam char adam oldu 2 hafta gerı sarınca bıraktım. @mesh: pyronun oldugu acc a 40 mılyon , warlocklu ınslı acc a 35 ,dıger tamerlı warlocklu acc a da 35 mılyon verenler cıkdı.fıatlar bu artıran bırı olmadıkca[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Öne çıkan mesajlar