Alexia Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Kolaya kacmak olucak biraz ama, bir sorum var yanıtlayabilirseniz sevinirim. Anchorite anlattı ama ben anlayamadım. Sorunum şu, hemen ultima oynamak istiyorum, en cabuk nasıl girebilirim. Cd-key ya da acc almam lazımmış sanıyorum. (Farkları , avantaj-dezavantajları nedir?) CD key nasıl alınıyor, acc nasıl açılıyor?. (not kutu oyun almamayı düşünüyorum) Şimdiden teşekkürler[hline]in my own ashes, i am standing without a soul
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Bırısınden register code alman gereklı. Ya da mecburen orjınal uo alman gereklı. Hazır charlı acclarda satılıyor.Belkı burdan bırısı satar.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
s3ns3i Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Cd-key alman demek Kutulu oyunun sadece kutusunu almiyorsun demek. Yine $10 dolar ustu bir para odemen gerekecek.
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Alexia CDkey yerine bir account ta alabilirsin. Hem belki içinde iyi eşyalar gelir şansına :)[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them.
JeanPaul Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Bu arada aklinizda olsun rpgtradespot'da 400K'ya yeni AoS kodu satiyorlar. Ben sordum bu gece, pazartesi ellerinde olacakmis. :)[hline]Ride to live, Live to ride...
Alexia Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Yardımlarınız için teşekkürler . Bonepart'ım sen çok yaşa![hline]in my own ashes, i am standing without a soul
Öne çıkan mesajlar