balon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 1 sene okul uzattım.buna çok üzüldüm fazla üzüldüm zamanında, şu an pişman değilim kesinlikle . edit:abartmadığın sürece sorun yok hiç uzatmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 daha adama ilk senesinde bunları soylersen eminim baya pisman olur. hele ki ozel ünide okuyomus. yaz okulunda bayılacagın paraları duysan baya baya pisman olursun. o yuzden otur adam gibi calıs, eger akademik kariyer, cift diploma ya da derece icin falan kasmıyosan az calısarak da uzatmadan okulunu bitirebilirsin. uzatmanın sana hicbi faydası yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 evet buyüzden sevmiyorum okulumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 EnseKalinBaba="True" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulgar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 aga bende eko dayım koyayım oyle okula ya yakıcam okulu ne hoca kalacak ne final Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulgar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ayrıca ingilizce eğitme karşıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ingilizceden sorunum yok en azından. birde o olsa tekrar öss diycem artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 bütün forumda izmir ekonomi üni ve sabancı yahu. ayrıca okulu uzatayım diyip vicdanımın izin vermediği inanılmaz ikilemde kaldığım bir dönemde bu topiği okumam....... paha biçilemez :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ben yaptım sen yapma bella Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ben de linear algebradan kalıyom bu dönem 24 17 vizeler, finalden 80 90 almadıkça geçemem alabileceğimi de sanmıyom dgdf ama ön koşullu dersi yok tabi rahatım ondan, 3 saatlik ders zaten calculus gibi 5 saatlik de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 olm okulda paticik kulübü kuralım hakkaten ieülü artıyo gittikçe gizliden birisi reklam mı yapıyo okulda anlamadım ki dfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 okulu uzatın lan iyidir. çok uzatmayın ama o kötü bak. 1 sene ideal ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ÇÖMEZ ALERT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 razzRaziel said: okulu uzatın lan iyidir. çok uzatmayın ama o kötü bak. 1 sene ideal ehe. bence 1 dönem daha ideal (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Brigand said: olm okulda paticik kulübü kuralım hakkaten ieülü artıyo gittikçe gizliden birisi reklam mı yapıyo okulda anlamadım ki dfgd ben okuldayken patiye girmiyorum bile. ama klüp kurulursa gelir bi meraba derim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ieu üniversite mi yeee. bildiğin lise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 barnacle said: ieu üniversite mi yeee. bildiğin lise. (tu) ama celal bayar ı da bi görmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 barnacle said: ieu üniversite mi yeee. bildiğin lise. yer/kampüs olarak bakıyorsan eğer izmir atatürk lisesi bile daha iyi üniversitedir. yok eğitim olarak bakıyorsan, kendi adıma konuşayım, mühendislik eğitiminde türkiyede ilk 5e girer. karı kız olarak bakıyorsan türkiyede 1. olur fdgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 fiziki olarak dedim ya gerisini bilmem. kızlar görünüş olarak iyi ama zeka biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ama çok soğuktur okuldaki insanlar arkadaşlık ilişkileri çok zayıf fgdgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ieuda okuyan arkadaşlarım var. min. 2 orgy/hafta hızında bir yaşam sürüyorlar. selam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ben de sevmiyom üniverstemi ders bırakmazsam iü'ye yatay geçecem nah buraya yazıyorum. bella hanım patimiz mezun olur ama ben geçene kadar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 okuldaki hocalar bile güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 para=bakım=güzellik valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 gel,1 dönem uzicak benım herhalde. yardımcı olurum hangi bölüme gelicen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar