Devokai Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Arattım baktım açılmamış, ben açayım dedim. Pati'nin oekaki koyma yeri olabilir diye düşündüm bu topik. Hatta ben başlatayım; edit: ms paint, 10-15dk civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 :ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 oekaki kullandığın applicationla onun limitasyonlarıyla, terchien bizzat browser üstünden olması upload'e izin vermemesi vs vs vs gibi şeylerle ilgili. böle bişi değil yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 said: Oekaki (お絵描き?) is the Japanese term to describe the act of drawing, meaning "doodle or scribble". Malum patinin browsera yapışık oekaki programı olmadığından, paint ve malum programlarla yapılanları öyle algılayalım dedim ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 tam olzrak nedir oekaki.. ben pek çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Normalde site bi web uygulaması koyuyo resim çizebildiğin. Siteye yazı yazarken, çizdiğin resmi ekliyosun yazına. Kendin resim upload etmek de olmuyo genelde. O olaydan gelme. Hatta: http://boards.4chan.org/i/ [NSFW] adresinde yukarda form var bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 neden japoncasini yapiyoruz onu anlamadim, cizim yapsak olmuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ya tamam akila bey ben de onu anlatıyorum zaten, ha "oekaki", ha "hadi kasmadan istediğimizi çizip gönderelim". ne fark eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 kelime anlamıyla kullnılmıyo internette. bu yuzden oekaki baska bişey dedim. Eğer istiyosan karalamar diye koysun isyeten istediğiniz buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Semantiklerle sıçmışsınız çocuğun hevesinin içine. Bu saatten sonra da kimse bir şey koymaz buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 e oda terim kullnıcaksa adam gibi öğrensin gelisin öle kullansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Moar elitist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Çizdiğin çocuğun niye dayak yediğini yukarıdaki mesajları görünce anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 emo devokai ///_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Alexi_Septimus said: :ı Ağız. Güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar