ergenekon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Nebulada yenı oynamaya basladım Ev ve Gemileri parcalanmis goruyorum dosyaları cektıgim halde yardımcı olursanız sevınırım sagolun
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 YamaLarI eksik herhaLde...[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe icQ:135954330 dIkLama SakIn Kötü oLur
Taina Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 arkadaslar verdata.m2l dosyalarının uzzantılarını verdata.mul olarak degistirirseniz olur di,e dusunuorum ama nbl da oynamadıgım icin denemedim sonuclardan benide haberdar edersenix sevinirim...[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!!! İcq:147842315 E-mail:[email protected] Sheak Soyrel's
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Yni connector cikti ---> Buraya[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Öne çıkan mesajlar