Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

save de bineklerin kaybolma sorunu

Waffen

Öne çıkan mesajlar

Peki butür bir sorun sadece rare(Must vs) ve mare(unic. vs) bineklerde cıkıyor. Diğer stanadrt bineklerde bir sorun yok. Bu yeni yaratılan bir mare binkelere karşı bir sorunmu? Yani standartlarda bir kontrol göremedim. Acaba sistem içinde bir kontrol mu var da yeni bir tane yaratınca save de siliyor.

[Bu mesaj Waffen tarafından 11 November 2003 18:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
Zorm iyi biri :D neyse size zorm hakkında şimdi açıklamaya yapmayacağım. sadece kaybolma hakkında ufak birşey söyleyeceğim. Spehrede colect garbage gibi bir olay var. bu sizin world uzerinizdeki linki silinmiş, more veya more2 vs silinmiş ve bunların silinmesi sonucu bu itemin işe yaramadığını gördüğü her itemi save sırasında otomatikman siler. Atlarda bu gemelde more2 satırında oluyor yanlış hatırlamıyorsam. Atın tipi yani inildiğinde tekrar görüneceği şeklini 0layıp save atarsanız kayboldugu gorursunuz. denemiştim bişiler yazayım dedim. Çözüm olarak Zorm'un dll'si işe yarıyor sanırım hiç kullanmadım ne evo ne zorm ama sonuçları ve haberleri kullananlardan alıyoruz.[signature][hline]Seviyorsan özgür bırak gitsin...
Dönerse senindir.
Dönmezse, zaten hiç senin olmamıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...