Waffen Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Peki butür bir sorun sadece rare(Must vs) ve mare(unic. vs) bineklerde cıkıyor. Diğer stanadrt bineklerde bir sorun yok. Bu yeni yaratılan bir mare binkelere karşı bir sorunmu? Yani standartlarda bir kontrol göremedim. Acaba sistem içinde bir kontrol mu var da yeni bir tane yaratınca save de siliyor. [Bu mesaj Waffen tarafından 11 November 2003 18:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bowfinger Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 ben beceremedim bu isi biri tam olarak açiklayabilir mi? Nasıl halletcez savede binek gitmemesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 sphere.ini de FORCEGARBAGECOLLECT=1 satırını FORCEGARBAGECOLLECT=0 yapacaksın[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 GM_galadniel imzana Fatal War'ı koymuşsun. İşallah orda staff deilsindir. Zorn nedir? Hey Allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 galadniel fatal warın kurucularındandır yanlış hatırlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=80618&page=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laughin_ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Bu sorun benimde kafamı karıştırıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Galadniel işallah fatalın kurucularından deildir. Öle ise adını merak ediom ordaki. Geçen gün Zorm nedir ya bilgilendfirir misiniz die msj atı. Zormu bilmesi lazımdı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Zorm iyi biri :D neyse size zorm hakkında şimdi açıklamaya yapmayacağım. sadece kaybolma hakkında ufak birşey söyleyeceğim. Spehrede colect garbage gibi bir olay var. bu sizin world uzerinizdeki linki silinmiş, more veya more2 vs silinmiş ve bunların silinmesi sonucu bu itemin işe yaramadığını gördüğü her itemi save sırasında otomatikman siler. Atlarda bu gemelde more2 satırında oluyor yanlış hatırlamıyorsam. Atın tipi yani inildiğinde tekrar görüneceği şeklini 0layıp save atarsanız kayboldugu gorursunuz. denemiştim bişiler yazayım dedim. Çözüm olarak Zorm'un dll'si işe yarıyor sanırım hiç kullanmadım ne evo ne zorm ama sonuçları ve haberleri kullananlardan alıyoruz.[signature][hline]Seviyorsan özgür bırak gitsin... Dönerse senindir. Dönmezse, zaten hiç senin olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar