Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyun cdsi ve ajan görevi hakkında yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Herkese merhaba

Oyunu şuan trial olarak oynuyorum.Bitmesine iki gün kaldı...cd alıp devam etmeyi düşünüyorum..ama aklıma takılan birkaç soru var;

-cd aldığım zaman sadece cd bulunan key kullansam oluyormu yoksa cdden tekrar kurulummu gerekiyor(çünkükurulu bir client bulunuyor triali kullanmak için kurulan)
-oyuna key yazıp girdiğimde trialdeki karakterimden devam edecekmiyim yoksa sıfırdanmı başlıyacağım
-cd de bulunan hediyeler keyle girdiğimde otomatik olarak yüklenecekmi yoksa cdyi kurmammı gerekecek

Ayrıca oyundaki görevle ilgilli bir sorum var şuan bir ajan görevi yapıyorum amarr diplomatonı ajanların istasyonuna götüreceğim fakat bir türlü diplomatı bulamıyorum anladığım kadarıyla diplomat bulunduğum istasyonda bir yerde fakat tespit edemedim.yardımcı olan çıkarsa sevinirim......
Mesaj tarihi:
Sanırım Kutulu almayı düşünüyorsun oyunu. (Var mı türkiyede? bilmiyorum) Kutu içerisindeki 60 günlük kart ile mevcut hesabını aktive edebileceğin söyleniyor fakat diğer bonus itemlerden falan yararlanamıyormuşun... Yeni , sıfırdan bir hesap açman gerek.

Ayrıca Box ile gelen CD'nin Dominion olduğunu sanmıyorum. Kutuya vereceğin parayla 20$'a web sayfası üzerinden oyunu aktive etmen çok daha mantıklı.
Mesaj tarihi:
Oyunu oynuyorsan cd almana gerek yok. tabii eğer elimde kutusu olsun diyorsan o başka. oyuna devam etmeyi düşünüyorsan, yapman gereken tek şey, kredi kartıyla veya game time code alarak hesabını devam ettirmen.

Ha bu arada oyun kutulu olarak Türkiye'de satılıyor. D&R'larda gördüm.
Mesaj tarihi:
İstasyondan almanız gereken diplomatı, görevi aldığınız istasyonda ki item bölümünden bulabilirsiniz. Tüm menülerin bulunduğu solda ki neocom'daki en alttaki kutucuk.
Oyunu direk sitesinden almanız en mantıklısı olacaktır, tabi illa ki kutulu versiyonu almak istemiyorsanız.

edit: ekleme
  • Yeni Oluştur...