regay35 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Çift sim kart ve çift işlemcili bir telefon arıyorum.. Çin malı olan dandik, garip isimli markaları olan telefonlar değilde, samsung gibi general mobile gibi kaliteli bir marka arıyorum.. 3g - wifi gibi özellikler olmasına gerek yok, kamera ve görüntü çözünürlüğü ortalama olan , ağırlık ve boyut olarak kaba olmayan bir telefon istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 general mobile- dst 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 cift telefon > tek telefon cift hatli cozum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 gm modellerine bak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar