Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 barnacle said: Dartanian said: Ya Manisa ve İzmir dışında olan herkes Manisa kebabını bilmez sen nerdesin Barnacle? KSK dostum. o kadar milliyetçi postlar atıyorum denk gelmedi mi ya :/ Albümde sipeys ben ve sen mi izmir milliyetçiliği yapıyoduk o 3.kişi sen miydin ya asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bella'nın koyduğu waffle deil mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ııh sütlaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 barnacle said: bella'nın koyduğu waffle deil mi ya? yok nalaka fondüe herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 QueenofSpades said: üzgünüm ama Bella'nınki seninkini döver @Dorukkültürünüzün yanında damağınız da yozlaşmış sizin. tez vakit bir özsüte girip tavukgöğsü kazandibi yemelisin. sonra bir tane daha. sonra bir tane da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 topiğime naptınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Flassh said: şimdi bana ev yapımı su böreğini çıkarttırmayın lan acım diye aglayan sen deilmiydin. su boregi diyo terbiyesiz ahlaksız utanmaz arlanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 aa evet hatırladım albümde yapmıştık o olayı. KSK GÜZEL MEMLEKET. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 pogodi de yazık onun konusuyla ilgili yazdık diye f5 liyo heralde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 geceyi piramitle noktalamaya ne dersiniz dfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 et olmayınca bellanınki hiç ilgimi çekmedi abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 barnacle said: bella'nın koyduğu waffle deil mi ya? yok yahu, fondülü böyle altında pasta var değişik birşey. ama güzel baya sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Jahrein said: YA BİRİCİ FACEBOOK ŞEYSİNİ KOYSUN -qız chock qüzelmiş q4nq4 -evetabi -yazsam çvp ferrir mi açpa? -denemek lazım q4nq4 QOS CEVAP VER TANIŞALIM MI? Biz çok zenginiz gerekirse fıstık'ı bile satın alırım ömercik'den senin için Adım Ece, profilde zaten yazıyor, daha önce final vs. topiklerinde boğaziçindeyim dedim, bi de kızdan ev arkadası tarzı bi başlığa foto koymuştum bi ara, başka ne merak ediosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 QueenofSpades said: barnacle said: bella'nın koyduğu waffle deil mi ya? yok nalaka fondüe herhalde baya alakalı valla üstteki malzemeler direk waffle :P böle açık yapan yerler var. ama altta var mı göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 391 hesaplanan kdv'nin bakiyesi 5000liradir. 191 ind kdv hesabının bakiyesi 3000liradır. Mahsuplaşma işlemini gösteriniz.Gerekli defter kaydını yapınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 fondü dediğin isviçrede yenir. beyaz şarap katılır içine. sabaha kadar hem yenir hem yenir. ama kazandibinin yerini tutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 canım ara kafe'nin dondurmalı cilekli turtasını cekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 barbu said: Flassh said: şimdi bana ev yapımı su böreğini çıkarttırmayın lan acım diye aglayan sen deilmiydin. su boregi diyo terbiyesiz ahlaksız utanmaz arlanmaz gözüm aç benm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 şu an şahane aşurem var. tarçınlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 barbu said: canım ara kafe'nin dondurmalı cilekli turtasını cekti. ÇİLEKLİ LİMONATA!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 fındık fıstığı şekerli suya atıyorlar tatlı diye kakalıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 o ne saçma şey öyle, çilekli limonata mı olur sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 HaciYatmaz said: o ne saçma şey öyle, çilekli limonata mı olur sdfs. valla süper bişi istanbuldaysan dene ara cafe'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 en sevmediğim yemek de budur yani dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar