QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Rewendor said: forwardlayan arkadaşını gösterme o zaman daha güzel ve daha çıplak bi arkadaşını göster :P ??? yuh cam açayım bi de ister misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Jahrein said: BEYLER YÜKLENMEYİN KIZA *QoS'a döner* bağyan iyi misiniz? fikirtepe'den selamlar sağol bilader :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 istanbul ne taraf agalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Jahrein said: her zaman bacım.. gel sana şurda bi çay simit ısmarlıyım. of canım simit istedi şimdi naptın ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 barnacle said: istanbul ne taraf agalar? gösterelim yavrumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 müjde ar mı oynuodu onda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 evet ben de onu dicektim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 başka kadın oyuncu var mı ki bu tarz filmlerde oynayan sdf. o dur kesin. hatırlamıyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Jahrein said: o değil de geçen simidin fiyatını merak ettim bizim hizmetçiye sordum. bilemedi, kovdum... amma para veriyomuşuz bu hizmetçilere simidin fiyatını bile bilmiyo cıks cıks cıks çay simit teklif ediosun sen de bi kıza? bu kadar paran var, utan (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ya gayet mantıklı bence çay simit. sonuçta az yiyo kızlar. israfa gerek yok. bi kuru simit yeter. çok yalvarırsa üçgen peynirde alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 barnacle said: ya gayet mantıklı bence çay simit. sonuçta az yiyo kızlar. israfa gerek yok. bi kuru simit yeter. çok yalvarırsa üçgen peynirde alınabilir. ahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 BURGERA GİDİYORUZ KIZLA, TONBALIKLI SALATA İSTİYO 2 MENÜYÜ DE BEN YİYORUM SALATAYA DA KAÇ PARA VERİYORUZ AYIP LAN SONRA TOLGA NEDEN ŞİŞKO. edit: , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 tonbalıklı salata =10 lira 2 menü = 8 lira :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 dartanyan haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 barnacle said: ya gayet mantıklı bence çay simit. sonuçta az yiyo kızlar. israfa gerek yok. bi kuru simit yeter. çok yalvarırsa üçgen peynirde alınabilir. Ayrıca şunu demek istedim: http://img03.blogcu.com/images/n/e/s/nesmedyahaberseo/sendemibrutus_1256743625.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Abi parasında değilim ama o şey bu kadar parayı haketmiyo sadece benim sıkıntım bu.Yesin triple falan filan vereyim ciğerimi yesin.Ama yemesin salata 10lira vermeyim ya. Şş kızlar etobur olun biraz otobur değil. ben ne çok burger diyorum bu ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 burgere gidip tek sundaeye fit olan kızlardan edin dartanyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 yaa maça kızı gramer polis misin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 QueenofSpades said: http://img03.blogcu.com/images/n/e/s/nesmedyahaberseo/sendemibrutus_1256743625.jpg off o nası karikatur ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bak mi yi ayrı yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ondan sonra da "hayatım senin döt göbek biraz büyüdü sanki" dersin :) hoş ben salata da yerim kokoreç de yerim ama bildigin 38 bedenim, he memnunum halimden o ayrı, yemek yemeği seviorum ama "kilo mu aldın sen?" sorusundan nefret ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Raincloud said: burgere gidip tek sundaeye fit olan kızlardan edin dartanyan Vardı muğlaya gitti. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Raincloud said: burgere gidip tek sundaeye fit olan kızlardan edin dartanyan çilekli milkşeyk icenler en iyileri. en azından bonus olarak zevkli de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 QueenofSpades said: ondan sonra da "hayatım senin döt göbek biraz büyüdü sanki" dersin :) hoş ben salata da yerim kokoreç de yerim ama bildigin 38 bedenim, he memnunum halimden o ayrı, yemek yemeği seviorum ama "kilo mu aldın sen?" sorusundan nefret ederim :) Kız dediğin kemikleri sayılmıcak hafif balık etli olucak o ne kuru kemçik. O yüzden yesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar