trikeratops Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 işte benimkiler: * elin yıkanması gereken durumlarda elimi birkaç defa, ayrıntılı bir şekilde yıkıyorum. yaklaşık 2-3 dakikamı alıyor. * saate bakarak yıkanmazsam yarım saatte ancak çıkabiliyorum banyodan. * kapının kapanıp kapanmadığından emin olmak için, evden her çıktığımda kapıyı ileriye doğru itiyorum kapanıp kapanmamış mı diye. * yağlı zannettiğim çalışan sony walkman i çöpe attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 takıntımı *!gösleri kırpar* ne takıntısı? *!elini kaşır* Bende takıntımı var?*!deli gibi etrafa bakar* NEY? BEN TAKINTIMIYIM NE TAKINTISI??? ALAAAAAH!! *!kaçar* *!delirir*[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 :hmm: normal değilsiniz siz... böyle takıntı mı olur ya... bana düşmez söylemek ama yine de söyleyeyim, bi psikiyatra görün.[hline]Bi daha Venue'ye giden böyle olsun --> O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 ben iki-üç ay psikoloğa gittim. sonra gitmeyi bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 beni pisikolok kesmio abi:) gidiom gidiom bi işe yaramıo[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 -Evet var. -El,ayak,diş,ayakkabı vs. fırçalama ve yıkama sırasında temizlendiğine emin olamam 2-3 olur toplam fiil. -Ayrıca dağanık olsam da masanın üzerindeki şeyler gelişi güzel durmayacak.İlla ki düzgün bi şekilde konulmuş olacak.Örnek:Telefon,cüzdan,defter,kitap vs.[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Takıntım yok ama kendi pisliğimde boğluyorum bazen iğrenç oluyo[hline]Wake Me Up Before you GO-GO / WHAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 said: DraculaVigorous, 22 July 2003 21:59 tarihinde demiş ki: Ayrıca dağanık olsam da masanın üzerindeki şeyler gelişi güzel durmayacak.İlla ki düzgün bi şekilde konulmuş olacak.Örnek:Telefon,cüzdan,defter,kitap vs.[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik [hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Saçlarımla çok oynarım. Parmaklarımı kütletirim. Pijamalarımı giyerken ilk altını giyerim. Kazara üstü giydiysem çıkarır altı giyerim sonra üstünü giyerim. Oturdugum sandalyeleri falan şaha kaldırırım ortam müsaitse. Sol serçe parmağıma bağlı bi ip her zaman bulunur. Odam biras dağınıktır yerlerde falan bir sürü eşya yatmadan önce ışığı kapattığımda yerdeki eşyaların hiçbirine basmadan, temas etmeden yatağıma ulaşmaya çalışırım. Yatmadan önce başucumdaki komidinimdeki gözlük, cep telefonu ve bilimum eşyaların birbirine temas etmemesini sağlarım. Elimdeki şeye havada spin attırırım(kumanda, kalem, silgi vs.) Aklıma bunlar geldi =P[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 said: Adiemus, 22 July 2003 22:08 tarihinde demiş ki: Saçlarımla çok oynarım. Parmaklarımı kütletirim. Pijamalarımı giyerken ilk altını giyerim. Kazara üstü giydiysem çıkarır altı giyerim sonra üstünü giyerim. Oturdugum sandalyeleri falan şaha kaldırırım ortam müsaitse. Sol serçe parmağıma bağlı bi ip her zaman bulunur. Odam biras dağınıktır yerlerde falan bir sürü eşya yatmadan önce ışığı kapattığımda yerdeki eşyaların hiçbirine basmadan, temas etmeden yatağıma ulaşmaya çalışırım. Yatmadan önce başucumdaki komidinimdeki gözlük, cep telefonu ve bilimum eşyaların birbirine temas etmemesini sağlarım. Elimdeki şeye havada spin attırırım(kumanda, kalem, silgi vs.) Aklıma bunlar geldi =P[hline] stendhal Biz Kardeşmiyiz ?[hline]Wake Me Up Before you GO-GO / WHAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divine Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 benim de benzer takıntı(veya benzeri)larım var. örneğin odam her zmn dağınıktır -nasıl yaprım bilmiyorum aam temizlikten 5 dk sonra odayı farkında olmadan dağıtırım ve toplu olduğunda hiç bişeyimi bulamam ama dağınık olursa sorun oplmaz dağınıklık heryerde var bnm için mesela ders çalırken 2-3 kaynak kitaba birden bakamk için koyraım sonra sütüne defter -aldığım dergilerin hiçbiri atmam şu an evde yuzlerce dergi var(mizah, bilgisayar, muzik...) -eskiden de kimsenin içtiği bi bardak/kaptan hiçbirsey içmezdim annem ve babam dahildi. ama o geçti artık -gece yatarken ustumde mutlaka bi çarsaf veya incecik dahi olsa bi ortu olmalı -bilgisayarın klavyesinin kesinlikle yağlı olmaması gerekir(en siinir olduğum şeylerden biridir) -kesinlikle cırtlak renk giymem(acık kırmızı,sarı..)(galatasaraylıyız o başka:)) -ıspanak kerveiz, kabak kesinlikle yemem(açlıktrtan ölme gibi durumlar dışında :) gece yatarken kapımı ya kapatrım yada çok az aralık bırakırım. ve benzerleri bir çoğu takıntı deildir ama garip işte..[hline]E-F-F-E-C-T A smooth operator operating correctly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 parmağımla tırnağım arasındaki ölü derileri koparırım ama biraz abarttım şu sıralar parmaklarım yara içinde.... merdivende basamaklara yan basarım yada 2 basamak birden çıkarım[hline]Serve no one but Bane Solonor 19 July 2003 09:30tarihinde demiş ki: olm böle bacaklarım hareket etmek istiyolar gibi bi acaip olm işte.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 said: Adiemus, 22 July 2003 22:08 tarihinde demiş ki: Saçlarımla çok oynarım. Parmaklarımı kütletirim. Oturdugum sandalyeleri falan şaha kaldırırım ortam müsaitse. Odam biras dağınıktır yerlerde falan bir sürü eşya yatmadan önce ışığı kapattığımda yerdeki eşyaların hiçbirine basmadan, temas etmeden yatağıma ulaşmaya çalışırım. Yatmadan önce başucumdaki komidinimdeki gözlük, cep telefonu ve bilimum eşyaların birbirine temas etmemesini sağlarım. Elimdeki şeye havada spin attırırım(kumanda, kalem, silgi vs.) bunlardan bende de var + olarak da yollarda farklı taşlara basmamak (farklı renklilere) merdivenleri ikişer üçer çıkmak bissürü var ama şimdi aklıma gelenler bunlar[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 -kapım asla açık olmaz, kapı kapalı haldeyken odanın belli basınç vs düzeni olduğuna inanıyorum o yüzden mutlaka kapalıdır. -yatarken mutlaka üstümde bi örtü olması gerek, örtüye sarılarak yatmayı seviyorum :) -herhangi bir vız sesine tahammülüm yoktur, sinek, insan farketmez direk yapıştırırım tokadı/yumruu/elimin tersini. -amy "winifred" acker ı gördüğümden beri takıntı haline geldi, resmini açıp saatlerce bakıyorum :) vardı biraz daha unuttum şimdi :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 4 sayısına takıntım vardır :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 odamdaki en ufak bir şeyin bile yeri değişirse herşeyi tekrar düzenleme gibi bir takıntım var özellikle mouse pad im masanın üstünde kenara paralel olmalı...[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Trikeratoposis arkadaşım seninki bi hastalık.Yani sen bir obsesif kompulsifsin. Doktora başvur. SEEK HELP![hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 said: trikeratops, 22 July 2003 21:16 tarihinde demiş ki: * kapının kapanıp kapanmadığından emin olmak için, evden her çıktığımda kapıyı ileriye doğru itiyorum kapanıp kapanmamış mı diye. bu bendede var baska da yok[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 "parmağımla tırnağım arasındaki ölü derileri koparırım ama biraz abarttım şu sıralar " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 said: Aegean, 22 July 2003 22:32 tarihinde demiş ki: -yatarken mutlaka üstümde bi örtü olması gerek, örtüye sarılarak yatmayı seviyorum :) aynen yazın hava 80 derece olsa bile üstüm hep örtülüdür[hline]Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 ortu degılde bacaklarının arasına yastık alanlar var ben onlara cok sasırıyorum ne buluyorlar acaba bunda[hline]Ben Salağım...[b] [b]Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Bak o bende de var.Direk yatağa kendimi atıp uyuduğum çok az olmuştur.[hline]ymumcuoglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 ben de yastığa paralel uyurum. Ellerimle sarıp ööle korum kafamı...[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 rahat uyumak ıcın sadece 1 bıra ıcerım uyumadan once sut gıbı :)[hline]Ben Salağım...[b] [b]Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Yolda giderken bastığım taşların renkleri ya aynı olacak ben gideceğim yere kadar yada hep farklı.Bazen bu yüzdne çok uzun adımlar attığımı biliyorum :)[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar