Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Gençler kullandığız kalimelere dikakat edin... Beni çıldırtmayın kimsenin avukatlığını ve yalakalığını yapmayın. En önemlisi klavye delikanlığı yapmayın. Çok klavye delikanlısı gördüm ah ah fotoğraflarını çekseydimde görseydiniz...[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 sen kullandığın kelimelere dikkat et adam ol insanları aşşağılayıp durma! Kim kimin yalakalığını yapıyor merak ettim....[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Ben benim arkadaşım kimseye yalakalık yapmam... Avukatlık iyidir güzel görevdir lakin bazen başına bela olabilir...[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 pawliger ne diyorsun bu konu başlığı altında kime avukatlık yapıldı kime yalakalık yapıldı sen kahkahalar atıp yarıldığını sölemketen başka bişey yazmadan şu konu altına bide burda artislik yapan kimdi merakımı celbetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust2k Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Bu bölüm, Paticik KavgaSharing'ten ileri gidemez.[signature][hline]Dralnu, 19 Temmuz 2004 02:10 tarihinde demiş ki: özgüveninizi pipinize bağlarsanız daha çok ağlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 paw cinsmisin ? kim sana yalaka dedi kim avukatlık yapıyosun dedi? kimse ne avukatlık ne yalakalık yapıyor[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 o zaman benım msj attıgım kısılerın avukatlıgı yapmayın... kendı yolunuzda yuruyun...[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 pawliger ne oldu bienbire sabhdan beri gülmekten kahkalardan az daha boğulacaktın hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 allah allah? babanın forumumu burası senin? sen istediğine laf söle sonra avukatlık yapmayın de? laf yemeyi kaldıramicaksan millete sataşma... akıllı uslu otur[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Arkadasım bana karısma ben ıstedıgım kısıye msj atarım... o kısının agzı elı kolu kulagı yokmu neden sen karısıyorsun he ?[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 insanlara saçma sapan laf atman batıyor bana sen istediğin kişiye laf ediyosan bende ediyorum[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 acımasın tamam konuyu kapatlım ok mı ?[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 bencedede kapatalım. yaşça küçüksün anladığım kadarıyla hala "dur son lafı ben söliyim" mantığı içindesin ben dicemi dedim artık mesaj yazmıyorum bu konuya[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Yaşım 22 arkadaşım çok ciddiyim... bana kalkıp eueuhe bende 23 deme sakın.[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 yaşın varda aklın yok be sen daha fazla uzatma artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar