vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 yakin bi aile dostumuz odasini kiraliyormus da ben de burdan yardimci olayim dedim kendisine. tophane/galatasaray bostanbasi caddesi civarlarinda, hersey dahil 600TL istiyormus kendisi. cinsiyet de farketmez. ilgilenen olursa pm ile ulasabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 fransiz sokaginin hemen arka tarafi zaten. hersey dahil dedigim; elektrik, su, internet, isinma vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 kermit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 topigi ben actim, kendimle celismek gibi olmasin ama bisi sorcam. 600TL pahali degil mi ya bi oda icin tr standartlarina göre? yeri bakimindan o kirayi mi hakediyo yoksa? bi de elektrik, internet, su gibi masraflar bir kisiye bir ayda ne kadara mal olur ? 3 oldu. oh crap! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 öf tam almancisin ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 şimdi evin kirasını bölmüştür bence, sadece oda kiralamaksa çok pahalı olur öyle tek oda çünkü. 1 odada adam kalır,eşyaları oradadır ama oda kiralamaktan çok ev arkadaşı daha mantıklı duruyor.Fakat yakıtı hesaba katmadım bak şimdi,o da mı içinde? her şey dahil 600'se 1.200'e Tophane civarında 3+1 bir ev bulunabilir.70 falan tutsa tüm faturalar,bunun da yakıtı var.ev 3+1'se , yakıt bu masrafın içindeyse gayet iyi yerleşecek kişi için. edit: ısınma dahilmiş. Dediğim şartlardaysa gayet iyi. Buna ilaveten Yeditepe Üniversitesi'nin orada ben 650'ye yeni yapılmış, 3 katlı asansörlü apartmanda , 2. katında 145 metrekare 3+1 evimi kiraya veriyorum. Kombisi,aynası,malzemesi son derece kaliteli ve hazır . Eşyalarını alıp oturucak yerleşecek insan. Ekstradan aidat ve yakıt ödeyecek.faturalarını ödeyecek.Yani o fiyata sıfır 3+1 daire hakikaten çok iyi fiyata kiraya veriyorum, arkadaşının işini baltalamadan böyle bir alternatif de bulunsun kiralık ev arayanlar için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 hımm baltalamaz sanırım. biri kayışdağı diğeri fransız sokağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Hehe elbette muhit olarak biraz farklı evet.Zaten arkadaşının o dediği koşullara da söylediği ev gayet iyi koşullarda. Kimisi için muhit çok problem olmuyor çok it kopuk yer olmadığı sürece ben o yüzden söyledim. Temiz,ferah ve ciddi şekilde gelişiyor şu aralar Kayışdağı çevresi. Yeni planlı yerler. Kimisi kullanılan malzemeye ev içinde dikkat ediyor. Evin eskiliğine yeniliğine dikkat ediyor deprem muhabbeti yüzünden. O konuda son derece tatmin edici ev içi, son dairem orada, ikisini aynı apartmanda kiraya verdim ve bu daha büyük bir daire ve daha uyguna veriyorum. Komşularımı da düzgün seçiyorum,hepsi üniversitelerde akademisyen adamlar Boğaziçi'de Yeditepe'de,Emekli Albay'lar var. Kafamın ağrımamasını başta istiyorum çünkü. Yakında Erenköy'de de daire kiraya vereceğim, emlakçı değilim :D taşınıyorum yakında sadece. edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 vaniLLe said: topigi ben actim, kendimle celismek gibi olmasin ama bisi sorcam. 600TL pahali degil mi ya bi oda icin tr standartlarina göre? yeri bakimindan o kirayi mi hakediyo yoksa? bi de elektrik, internet, su gibi masraflar bir kisiye bir ayda ne kadara mal olur ? 3 oldu. oh crap! kira+diğer giderler olarka 600 ise iyi yani şimdi iki kişi yaşadıımız evin elektrik faturası 50-55 gibi geliyor, su faturasını bilemeyeceğim çünkü aidata dahil aidat da yazın 140 kışın 245 gibi bir şey (yeni aidat rakamları henüz gelmedi) tabii bu site iadati olduğu için kabarık ama su da nereden baksan 50 desen aidat da ir apartman için bir şey diyemiyorum apartmanın kat sayısıoturan sayısına göre fln değişiyor internet en ucuz bağlantı olarak 29 tl diyelim ısınma 4 ya da 5 aylık kullanımı yıla bölerken (aylık 400 geldiğini farzedelim 5 ay boyunca 2000/12=167 tl yuvarlarsak) 55+50+29+167=301 / 2 = 150 tl kişibaşına yaklaşık (apartman aidatını katmadan hani 600 tl den düşelim ne kaldı 450 450 tek kişi için o bölgede iyi bir kira ama benim merka ettiğim yeri tm olarak nerede? şimdi gece gece saarhoş nağrası ya da istiklal gürüktüsü efenime söyliim cafelerin müzik gürültüsünü çekmek istemeyebilir insan bekar olsam ben gider yerleşirdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 yok iyi bi yerde baya, fransiz sokagindaki cafelerin ordan giris yapabildigin bi yeri var hatta. terasi da süper, manzaradan yoksun olsa da. cok iyi hatirliyorum 4-5 sene önce koca bavullarla o sokaktan gecmek eziyetti.=P tesekkür ederim aydinlattiginiz icin ayrica. 8 sene önce istanbul/ortaköyde oturuyordum, o zamana kadar degismis tabi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 bi kere fransız sokağının arka tarafına gece 10 dan sonra tek başına girersen çizerler. ikincisi oradaki evler çok eski, yenilenmiş bir ev mi nedir ? ikinci sorduğuma göre fiyatlar değişir, onun haricinde 600 baya çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 600 çok fazla biz 4 kişiyken kira da dahil 200 falan veriyorduk max internet sınırsız 8mbit 100 lira sabit elektrik en fazla 69 geldi doğalgaz da 140 geldi en fazla su 10 lirayı geçmiyor 600 lira ben tüm masraflarım(kira,fatura,yemek,kişisel zevk) için bile harcamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 evet bana da öyle geldi zaten, sasirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mekandan parayı kırma çabaları bunlar sadece. Ayrıca 4 kişi kalınırken 200 normal ya. 2 kişi kalırken en az 350 falan olmalı gibi. Mekana ve de evin kalitesine göre fiyatlar tavan yapabilir pekala. Misal kayışdağında 145 mtrekare 3+1 ev 1200 liradan kiraya verilebiliren Akmerkez'in tam karısı çatı katı, basık tavanlı 2+1 kutucuk daha yüksek bir miktardan kiraya veriliyodu bundan 5 sene önce. Kimilerine göre fiyat farkına değer. Mesela benim şu anda oturduğum yer için kesinlikle değer yani. Ataşehir'den arabayla gelip içemeyip arabayla geri dönmek sıkıntısından kurtulduk her gün caddede içip eve yürüyerek dönüyoruz. Bu harika bir şey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Soru : 4 kişi kalınan evde 10 lirayı geçmeyen su faturası neyi gösterir ? Sadece tuvalete girseniz daha fazla gelir pis adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Beraber duş alarak tasarruf ederler canım. Tamamen tasarruf için yani. Başka bir ssebebi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Kimsin sen?! sdfhsd Cidden kimsin? Kaan? gshgd sen misin bebeyim? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 eve taşınmak gerçekten pahalıymış iki kişi 300 300 toplam 600 lira öhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 kendisinin cinsiyeti neymiş ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 kadin, niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 10 lira su fatursı için böyle kaz dağı yakınlarında bir yerde yaşamak lazım ki oralarda su bedava sadece atık parası ödüyorsun şu anda kadıköy yel değirmeni 2+1 90 metrekare yerlerin kiraları da o kadar fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ya da hürriyet emlak sahibinden.com gibi sitelere bakın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ucuz bizim burda su yıkanıyoruz olm gayet hatta musluklar falan bozuktu heryerden su akıyordu ona rağmen bu kadar geliyor asıl 50 lira su faturası nedir tatlı su canlısı mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar