tarçýn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Yaklaşık 1 aydır pipo içiyorum ve çeşitli tütün türlerini denedim. şöyle sıralayabilirim: captain black vanilla, borkum riff Cherry Cavendish, che cherry ve türk pipo tütünü. borkum riff Cherry Cavendish i fena bulmadım aslında, fakat bilmediğim farklı tütünleri de denemek istiyorum. amphorayı hiç denemedim mesela. şimdi öncelikle sürekli bulunabilme kolaylığı olmak üzere, denediğiniz ve beğendiğiniz tütünler hakkında pipo içen arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. istanbul'da ikamet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 çaşıt marka bi türk tütünü var kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 captain black cherry. pipo içerkene tek geçerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 amfora dandik salla. dunhill bulmaya çalış önce, bulursan dene, seversen başkasını sevemezsin. sevmezsen de macbaren iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 macbaren ve dunhill i duydum ben de, ama hiçbir yerde görmedim. tobacco shoplarda bulabilir miyim acaba.aslında çok çeşitli tütün bulabileceğim bir yer de bilmiyorum istanbulda. çicek pasajının girişinde bir yer var, bazen ordan alıyorum, bazen çevredeki bakkallardan. bazılarının paketi sahte gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 entel boy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Sigaradan ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 aynen sigaradan ucuza geliyor bana, ayrıca içine çekme olmadığından daha zararsız olduğunu düşünüyorum. gerçi bunun da zararı ağız bölgesine, ama olacak o kadar. kaliteli bir tütün bulursam keyfim katlanacak, oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 hafif serpiceksin tütünlerin arasına.tertemiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Pipe-weed var en iyisidir ama Shire civarında yetişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar