cihant Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ben de başvursam mııı başvurmasam da ingilizceye kassam bahara mı kalsa ikilemindeyim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 dersimi verdim olm. Tez kaldı bi. Bitiyo bu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 ısı-akıskan mı yoksa ucak mı derken bugun gidip tek tercih mekatronik müh. icin basvurdum itü'ye,umarım her sey guzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 nutella msn e girmiyo musun hacı hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 bu aralar gıremıyorum ekledım ama seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 tamam canım görüşelim mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Sonunda bitirdim ben darısı başınıza =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 ben de telekom okumak istiyorum itü'de ama alırlar mı ki beni acep yoksa pis yazılım mühendisi diyip kovarlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 adamsın balon, adamsın. hadi geçmiş olsun hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 senko said: ben de telekom okumak istiyorum itü'de ama alırlar mı ki beni acep yoksa pis yazılım mühendisi diyip kovarlar mı hacı yazılımcıya cok ihtiyac var itü'de merak etme alırlar yani sen hangi programa basvurcan o hangi fakulteye ait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 balon said: Sonunda bitirdim ben darısı başınıza =) gecmis olsun kardes, benim de diploma ckiyo bugun, bi ara gidip alicam boynuma asicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 kac dönemde bitirdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 hiyarlik sebebiyle 5de bitirdim ben. ituyle alakam yok gerce, yuksek lisanstan sinerji yaptim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 teze kac dönem ayırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 "nutella yerim" said: senko said: ben de telekom okumak istiyorum itü'de ama alırlar mı ki beni acep yoksa pis yazılım mühendisi diyip kovarlar mı hacı yazılımcıya cok ihtiyac var itü'de merak etme alırlar yani sen hangi programa basvurcan o hangi fakulteye ait itü telekominikasyon işte yazılımla da pek alakası yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 oglm sen goruntu ısleme vs. kassana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 easduh boyle bi topik actigimi bile unutmusum ben ya biraktim ilk donemin sonunda okulu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ben de girmeden sana soru soruyodum mekatronige,simdi araş. gör. oldum,baya eski topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 "nutella yerim" said: kac dönemde bitirdiniz 3 dönem dersler, 1.sene sonunda başlamak üzere bi sene tez. Tez ama bitiriyo adamı. Akila hadi hayırlı uğurlu olsun geçmiş olsun gardaş, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 "nutella yerim" said: oglm sen goruntu ısleme vs. kassana o tren kaçtı hocam ya giridk bi kere telekom sektörüne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 2,5 ort şart mı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 şart gibi gibi yakın olması lazım veya 2.5'e 2.1 ile mezun olduysan zor ama imkansız da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 2,25 şu an benim 4 ders + bitirme var işte. 2,35 filan olur heralde max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 hepsini AA getir sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 anca öyle 2,35 olur sanırım ya zaten :D bildiğin artmıyo ortalama artık. cb geldi bi dersim etkilemedi ilk dönem limite ulaşmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar