Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İTÜ Yüksek Lisans

jacabo

Öne çıkan mesajlar

Ya o kadar vaktin olucak hiç bir şey farketmez, artık dizini kırarsın adam gibi çalışır halledersin :D
Hayırlı olsun, olmaz bi şeycik.
Gümüşsuyundan ders alın be:D

@bonepart: abi seni yine gördüm sanırım, taksimden-gümüşsuyuna hızlı adımlarla yürüyordun tabi karıştırmıyorsam.

ya da artık herkes bana bonepart gibi geliyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

bu başlığı yeni gördüm.

ben de üç bölüme başvurdum ama ancak 3. sıradakinin mülakatına girebildim elimde olmayan nedenlerle ama bir bakıma da iyi oldu.

hesaplamalı bilim ve mühendisliğe kabul edildim. güz'de mezun olduğum için benim kayıt 10'unda yapılacak bakalım. bilim adamı olacam herhalde asdf
Sosyal ağlarda paylaş

bugun il dersime girdim

ilk dersten sıçanzi oldum , ders elektrık elektronık tabanlı . bi bok anlamadım

adamda hee bunları zaten bılıyorsunuz dıye geçti bide bunlar zaten kolay dedı

bütün derste ınsanlara baktım herkes çakmak çakmak bakıyor ulan dedım herhalde bı ben salağım

dersten cıkısta ınsanlarla konustuk kaynastık kımse bı bok anlamamıs , normaldır dıyorum o yuzden =)
Sosyal ağlarda paylaş

hangi üniden, itü yüksek lisansa girdiğiniz farkediyor sanırım yüksek lisans dersleri kavramakta.makina fakültesinde baya bir fark var odtü haricindeki diğer ünilerle ders işleme tarzında. alaeddin arpacının 2. sınıf dersi olan mukavemet sınıfında yüksek lisansa yeni giren 2 kişi gelip dersi takip etti tüm dönem boyunca birçok lisans öğrencisinden daha düzenli olarak. biri yanımda oturuyordu, ders kitabını hocaya falan imzalatmıştı hatta şaşırmıştım baya.

birçok eski toprak hocanın şikayet ve azarlarından anladığım kadarıyla, mümkün olsa itü mezunlarının önceliği olur yüksek lisansta ama pek kişi başvurmuyor. sırf bu nedenle, olur da MBA bursu falan bulursanız referans bulmak mezun olmaktan daha zor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...