cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 walla onun ne olduğunu ben de bilmiyorum=) seminerdir belki dicem ama değil tezdir belki dicem ama güvenemiyorum öğrenince sölerim sana da=) haftaya öğrenirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Belki tezin yandan yemişidir açıklama olarak ama sağol, ben de okulda olucam yarın ben de sorarım bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ders kaydımıda yaptım ama mecburen 3 ders almak zorunda kaldım 2 tanesı zorunlu olanlar 1 tanesınıde hoca elektronık mezunu almayanlar alsın demıs bı nevı zorunlu tutmuslar oyuzden 3 ders noldu neyse artık bu da bıttı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 3 olsun ya cok sikinti deil ama dedikleri gibi itunun ortalama olayi biraz sikinti ilk donem iyi kasar sole 3.5 felan gibi bi ortalama getirirsen(ki imkansiz deil cidden degil 3 ders almissin epi topu) sonraki donemle rahat edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 kendimi cok kurmustum 2 ders alcam dıye orda oyle dedıklerınde bı uzuldum =) neyse artık oturup calıscaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Ya o kadar vaktin olucak hiç bir şey farketmez, artık dizini kırarsın adam gibi çalışır halledersin :D Hayırlı olsun, olmaz bi şeycik. Gümüşsuyundan ders alın be:D @bonepart: abi seni yine gördüm sanırım, taksimden-gümüşsuyuna hızlı adımlarla yürüyordun tabi karıştırmıyorsam. ya da artık herkes bana bonepart gibi geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 bu başlığı yeni gördüm. ben de üç bölüme başvurdum ama ancak 3. sıradakinin mülakatına girebildim elimde olmayan nedenlerle ama bir bakıma da iyi oldu. hesaplamalı bilim ve mühendisliğe kabul edildim. güz'de mezun olduğum için benim kayıt 10'unda yapılacak bakalım. bilim adamı olacam herhalde asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 yapmayin olm yuksek lisans filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 bugun il dersime girdim ilk dersten sıçanzi oldum , ders elektrık elektronık tabanlı . bi bok anlamadım adamda hee bunları zaten bılıyorsunuz dıye geçti bide bunlar zaten kolay dedı bütün derste ınsanlara baktım herkes çakmak çakmak bakıyor ulan dedım herhalde bı ben salağım dersten cıkısta ınsanlarla konustuk kaynastık kımse bı bok anlamamıs , normaldır dıyorum o yuzden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 lol çoğu kişiye oluyo bi ben anlamadım olayı=p millet çok güzel anlıyomuş taklidi yapıyo sdf bugün gidicektim de okula ta maltepeden maslağa üşendim gitmeye zaten hastayım yarın açarım dönemi ben de, gerçi ders yok bişi yok deney fln yaparım=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 millet derse başladı, ben hala kayıt olmak için bekliyorum. irregular olmak işte. çok asiyim sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Pazartesi-Salı Gümüşsuyu'na giden bulunmuyo di mi? ah be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 hocadan yedim azarı yine=p eksik deneyleri tamamlamam lazım en kısa zamanda 14 haziran gelse de bitse lan artık şu okul off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ben de senden esinlenip ufaktan başladım çalışmalara, asistan aradıkça gidiyorum vs. 3 ders aldım bu dönem biri baya zorlayacak ama hallederiz modundayım.Bu arada uzmanlık alan dersinin bi anlamı yokmuş, tez gibi bir şeymiş.Öyle söylediler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 bizim asistanlar da öle dedi takmayın önemli bişi değildir dediler okuldayım zaten hala, geç çıkıcam gibi görünüyo=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 hangi üniden, itü yüksek lisansa girdiğiniz farkediyor sanırım yüksek lisans dersleri kavramakta.makina fakültesinde baya bir fark var odtü haricindeki diğer ünilerle ders işleme tarzında. alaeddin arpacının 2. sınıf dersi olan mukavemet sınıfında yüksek lisansa yeni giren 2 kişi gelip dersi takip etti tüm dönem boyunca birçok lisans öğrencisinden daha düzenli olarak. biri yanımda oturuyordu, ders kitabını hocaya falan imzalatmıştı hatta şaşırmıştım baya. birçok eski toprak hocanın şikayet ve azarlarından anladığım kadarıyla, mümkün olsa itü mezunlarının önceliği olur yüksek lisansta ama pek kişi başvurmuyor. sırf bu nedenle, olur da MBA bursu falan bulursanız referans bulmak mezun olmaktan daha zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bugun 2 dersımın gumussuyuna alındıgını ogrendım artık persembe ve cumaları gumussuyundayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 maslaktan ders alıyomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 1 ders o da pazartesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 başkaları da varsa bir pazartesi yemek fln yiyelim barakada fln=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 baraka neresi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 baraka, kimya-metalurji fakültesinin biraz arka tarafında kalan bi mekan pizza,dürüm falan yapıyolar tadı da fena değil=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 öğrencem yavaş yavaş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 göleti ve çardağı da öğrettik mi sana tamamdır=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 piyasa yapcez dimi cıstak cıstak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar