jacabo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bahar dönemine başvuranlar var mı ? bugun ıngılızce sınavınıda atlattık mulakatlar kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 hangi bölüme başvurdun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Makine Mühendisliği - sistem dinamiği ve kontrol Mekatronik Enerji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ne kadar yıllık? çok pahalı deil mi ya da sırf MBA mi öle itudeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 umarım istediğin bölüm olur ilk 2 tercih gümüşsuyunda, enerji maslakta sanırım @mortis: parasız olması lazım bu bölümlerin mühendislik yönetimi fln paralı o da 19bin Tl fln sanırım emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 evet normal mba de o civarlarda gliba itude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 yok ya paralı değil normal harç yatırıyoruz işte umarım girerim heycanla sınav sonucu ve mulakatları beklıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 jacabo abi tek bisi dicem eger itulu deilsen pek hayal kurma 20 kisi kontenjan acip 4 kisi aliyolar ben elektrikte basvurudm yane oleydi bide bildigin otur ders calis basvurdugun bolumlere cunku 5 6 hoca toplaniyo ve bildigin sozlu sinava sokuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 güz döneminde arkadaşım girdi hiçte öyle bahsetmedi yaw şu anda okuyor çalışcak bişeyim yok cok geniş ders aralıkları yani oyle 1 haftada toparlayabılcegım bısey degılde bakarım yınede ne olur ne olmaz dıye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 abi bilmem makine farklidir belki ama ben bildigin elektrik sozlusune girdim bole makineci hoca makine tesisci hoca tesis sordu ole kaldim ortada ama yane ne biliyim hayirli olsun muhendislikte yuksek lisans ayri bi tad cunku bole deliyim hemde zirdeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 yüksek için itü yü ben de düşünüyorum su an icin enerji ama 1 sene sonra mezun olurken fikrim degisir mi bilemem,mulakat icin kolay gelsin sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ıngılızce sınavından 72 almısım muaf oldum oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Selam İtü Tekstil Müh Yl. Bu sene güz döneminde başladım,finallerdeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 BonePART said: jacabo abi tek bisi dicem eger itulu deilsen pek hayal kurma 20 kisi kontenjan acip 4 kisi aliyolar ben elektrikte basvurudm yane oleydi bide bildigin otur ders calis basvurdugun bolumlere cunku 5 6 hoca toplaniyo ve bildigin sozlu sinava sokuyolar abi ben bu sene girdim aynı kontenjan 20 kişi, 5 kişi aldılar.Dağılım şöyle : 1'i benim 2'si itülü 1'i uludağlı 1'i ege 1'i antepten başka bir arkadaş. Sorular da çok enteresan değildi ya , iş mülakatı gibiydi. edit: 6 almışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Keza Gümüşsuyu'nda 2 kişiyiz paticikten, umarım kazanırsın jacabo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 balonne sordular mulakatta iş görüşmesi gibi demişsinde biraz daha detaya iner misin ? bıde boyle takım elbıse fılan gıyıp abartan yoktu dımı sac sakal yada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ben takım elbise giymiştim =) girenlerden 3'ü takım elbiseydi biraz etkilemiştir o. ya kariyer hedefin ne,neden yüksek lisans yapıyorsun,neden itü,burası olmazsa napıcaksın,ilgi duyduğun alanlar nedir (kendi konunda) falan bunları soruyorlar. İngilizce seviyen nasıldır falan böyle geçiyor yani. Bence tez konunu çok fantastik şekilde böyle etkileyici anlatırsın, sempatik ve rahat ol, işte dediğim tarz sorulara çalış,biraz yağlayıcı modda ol.Ales ,ortalama falan çok düşük değilse girersin inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Mesele ben mülakattan sonra girmeyi beklemiyordum İtü'lüleri alırlar hep diye düşündüm, bi aradım kazanmışım falan şaşırmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 hmm o zaman takım elbise giyiyim zararı olmaz =) mekatronik istiyorum daha cok mekatronik gümüşsuyun'da mı bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 fakültesi makine ise evet,değilse maslak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 yaw abartmayın. girersiniz itü'ye ben itü'de yl'e yaptım 1sene sonunda ayrıldım. popoyu sağlama almak için itü'de başka bir bölüme başvurdum kazandım. sonra da boun'den de kabul gelince boun'ü tercih ettim daha istediğim bir bölüm olduğu için. ve ben bildiğin berbat ortalamalı, vasat bir öğrenciyim ve yıldız mezunuyum. (hâlâ öyleyim, vasat yani. yl'ye girmek değil bitirmek dert ehuehue) bitirme teziniz girmek istediğiniz bölüm ile alakalı ise ve yaptığınız şeyler o bölümü destekliyor, almak istediğiniz eğitimdeki amacınızı destekliyorsa paşa paşa alıyorlar. hiçbirinde de takım elbise giymedim valla. gömlek giydim ama.. kot üstü gömlek gittim. rahat olun, neden o bölüme girmek istediğinizi anlatın önce bi kendinize. bunun içün neler yaptınız. neler biliyorsunuz. sizi diğer adaylardan ayıran özellikler neler (sıkıyorum makineci adamsan işte topsolid biliyorsundur. catia'da solidworks'te kralsındır. bitirmede de solidworks kullanmışsındır.. falan filan..) bunları anlatıyorsun. tamam? kendimize de inanıyoruz. gidicez bu maçı alıcaz. motivasyon da tam. ahanda mülakata hazırız. üç kulvalla bi elham okuyup giriyoruz içeriye. (bilakis dinimiz amin) ekleyeyim. benim kuzen de yıldız mezunu. itü'ye girdi. 1sene sonunda bıraktı bölümü. yeniden gitti bir diğer bölümde yeniden itü'ye girdi. şimdi tezini hazırlıyor güzel güzel.. almazlar falan yok abi öle bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ben mülakata gittiğimde ben hariç diğer bütün erkekler takım elbiseliydi aradan tek başıma sıyrılıyodum, o yüzden ayırt edilmem kolay oldu aldılar bölüme beni sdf bir de bölümden bölüme milakat soruları değişiyor örneğin soru tipleri şu şekilde; -niçin yl yapmak istiyorsun? -niçin itü? -askerliği yaptın mı, yl'ı askerliği ötelemek için mi yapmak istiyorsun? -çalışıyormusun, çalışmıyorsan geçimini nasıl sağlamayı düşünüyorsun yl yaparken? bizde bilgi sorusu sormak yoktu mesela, bana bir hoca sordu bilgi sorusu, diğer hoca bu soruyu cevaplamak zorunda değilsin dedi, bilgi sorusu sormuyoruz diye de soran hocayı uyardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ha evet ailenle mi kalıyorsun,çalışıyor musun soruyorlar bunu da. bizim bu dönemde mesela genelde çalışmayanları almışlardı,bundan önceki dönem çalışan doluydo ama bizim dönemde sıfırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 jacabo, umarim kazanirsin, itu yuksegi ;) ben Ergul bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 mekatronigin tr de calısma alanlarını arastırdın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar